| Mobile | RSS

Kövér László: Szellemi bérgyilkosok támadnak minket

902A3859
Bereznay István

BEREZNAY ISTVÁNK

Az Országgyűlés elnöke szombaton részt vett a Kurultáj nevű hagyományőrző rendezvény megnyitóján. Kövér László azt mondta, hogy a nyugati világ „szellemi bérgyilkosai” meg akarják fosztani hagyományaiktól és hitüktől Magyarországot és más államokat.

A házelnök beszédében úgy fogalmazott, hogy a Kurultáj nemcsak a hun, türk „rokon tudatú” népek ünnepe, hanem egyben üzenet és példa is minden nyugati és keleti nép számára, amelyből mindenki bölcsességet és önbizalmat meríthet.

Kövér László úgy látja, volt, amikor a Kelet, máskor a Nyugat „harapott belénk” az elmúlt ezer évben. Így neveltek életre bennünket, ezért vagyunk ma is erősek és életrevalók – fogalmazott a házelnök. 

Az országgyűlés elnöke szerint ezen támadások révén a magyarságot keletről és nyugatról is megpróbálták arra kényszeríteni, hogy feladja a másik égtájról származó kultúráját, és megtagadja gyökereit, miközben a magyarok „kompországként” megpróbálták összekötni a Keletet és a Nyugatot.

Hozzáfűzte:

AMIKOR A KELET ÉS A NYUGAT SZEMBEKERÜLT, AZ CSAK HANYATLÁST, HA VISZONT  EGYÜTTMŰKÖDÖTT, AZ A FELEMELKEDÉS ESÉLYÉT HOZTA A MAGYAROKNAK.

Kövér László ezután arról is beszélt, hogy jelenleg két olyan háború is zajlik, amelynek súlyos egzisztenciális kihatása lehet. Az egyiket „a híradásokban orosz–ukrán háborúnak nevezik”, és a tétje, hogy a nyugati és a keleti nagyhatalmi politika tud-e a 21. századra stabilitást hozó új geopolitikai alkut kötni, vagy pedig a jelenlegi lokális konfliktust totális világháborúvá szélesítik, amelynek sem Nyugaton, sem Keleten nem lehetnek nyertesei, csak szörnyű vesztesei. 

Ukrajna és Oroszország mellett már most vesztes egész Európa gazdaságilag, politikailag és erkölcsileg, és vesztesei a magyarok is – mondta a házelnök, aki korábban már többször is kifejtette véleményét a háborúról.KAPCSOLÓDÓ

Kövér László: Az Európai Unió lehetetlen küldetés

Kövér László: Az Európai Unió lehetetlen küldetés

A házelnök szerint egy amerikai központú birodalmat akarnak csinálni az unióból.

Kövér László szerint emellett dúl egy másik, egyelőre vértelen háború is a „teljes nyugati emlékezet” kiirtásának céljával. Ennek részeként szerinte a „cancel culture”, az eltörlés kultúrájának képviselői, a transzhumanisták támadják „a nyugati emberek emlékezetét”.

Feladatuk, hogy minden létező emberi különbözőséget természetellenes módon felhasználva szembefordítsák a fehér embert a feketével, a nyugatit a keletivel, a férfit a nővel, a fiatalt az időssel, a keresztényt a muszlimmal – mondta a házelnök, aki szerint ezt a műveletet „megtévesztő módon érzékenyítésnek nevezik”.

A házelnök szerint ez lényegében egy „társadalmi méretű amnézia”, vagyis emlékezet-, érték-, tudat- és identitásvesztés előidézésére tett kísérlet, hogy mindenki irányítható, eladósítható, valamint tulajdonától megfosztható legyen. 

A demokráciára és az emberi jogokra hivatkoznak, holott valójában „meg akarnak fosztani bennünket szabadságunktól és jogunktól” ahhoz, hogy megőrizzük hitünket, hagyományainkat és kultúránkat – fejtette ki véleményét, majd azt is hozzátette, hogy

EMÖGÖTT A NYUGATI VILÁGBAN MŰKÖDŐ „SZELLEMI BÉRGYILKOSOK” ÉS GAZDÁIK, A GLOBÁLISAN MEGSZERVEZŐDÖTT MAGÁNHATALMI PÉNZÜGYI ÉRDEKCSOPORTOK ÁLLNAK,

amelyek minden, közérdeket képviselő államot és minden hagyományos közösséget az ellenségüknek tekintenek. 

Kövér László végül azzal zárta beszédét, hogy a Kurultajon szerinte sokat lehet tanulni egymástól, és a külvilág is sokat tanulhat a rendezvénytől.

„Ha a brüsszeli uniós vezetők majd egyszer megtisztelnek bennünket őszinte érdeklődésükkel, megtanulhatják annak a török közmondásnak az igazát, amely szerint „ha a lóra fel nem szállsz, ne lendítsd a lábad” – mondta a házelnök, majd zárásképp azt is hozzátette, hogy a „velejéig elhibázott” uniós szankciók szerinte az egész európai gazdaságot a porba rántják.

(Borítókép: Kövér László. Fotó: Ajpek Orsi / Index)

fecsego.eu/index

Leave a Reply 75 megnézve, 1 alkalommal mai nap |