< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Teherautó hajtott egy jótékonysági rendezvény résztvevői közé Pennsylvaniában, halálos áldozat és több sérült is van

| Mobile | RSS

Teherautó hajtott egy jótékonysági rendezvény résztvevői közé Pennsylvaniában, halálos áldozat és több sérült is van

Teherautó hajtott egy jótékonysági rendezvény résztvevői közé Pennsylvaniában, halálos áldozat és több sérült is van
Forrás: Youtube/CBS Philly

RÖVIDENTEGNAP, 19:04

Jótékonysági rendezvényre összegyűlt tömegbe hajtott szombat este egy kisteherautó Pennsylvania államban, egy ember meghalt, többen megsérültek, az autós később megölt még egy másik embert is – közölte a rendőrség.

A tömeg Berwick városban egy lakástűz áldozatainak javára rendezett adománygyűjtésre gyűlt össze, amikor a kisteherautó belehajtott. A halálos áldozat mellett 17 sérült is van, akik közül 15-öt kórházba kellett szállítani. Vasárnap reggel öten kritikus állapotban voltak – közölte a Geisinger Egészségügyi Központ.

A RENDŐRSÉGI KÖZLEMÉNY SZERINT MIUTÁN A FÉRFI ÁTHAJTOTT A TÖMEGEN, EGY KÖZELI HÁZBAN SÚLYOSAN BÁNTALMAZOTT EGY NŐT, AKIT A HELYSZÍNRE ÉRKEZŐ RENDŐRÖK HOLTAN TALÁLTAK.

A 24 éves férfit letartóztatták, kétrendbeli szándékos emberöléssel vádolják.

A Berwick városában rendezett és a támadó által megzavart jótékonysági rendezvényt egy augusztus 5-i lakástűz áldozatainak megsegítésére rendezték, a tragédiában egy tűzoltó hozzátartozói, összesen tíz ember halt meg, köztük három gyerek a Pennsylvania állambeli Nescopeckben.

fecsego.eu//

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |