| Mobile | RSS

Trump: Nem az a baj, hogy Putyin okos, hanem, hogy a vezetőink ostobák


Donald Trump a hónap elején megtartott CPAC-kongresszuson beszélt arról, hogy a II. világháború óta nem volt ilyen kaotikus a világunk, mint most. A Dallasban megrendezett konzervatív konferencián a volt elnök úgy fogalmazott, egészen biztos abban, hogy Putyin azután hozta meg a támadásról szóló döntését, hogy végignézte előtte az amerikai csapatok  Afganisztánból való szánalmas kivonását. 

Az előző amerikai elnök kijelentette, amerikai túszokat szedtek, katonákat öltek meg és 85 milliárd dollárnyi felszerelést hagytak hátra. Elmesélte, egy újságíró megkérdezte tőle, hogy okosnak tartja-e Putyint, mire azt felelte, természetesen.Igen, ő tényleg okos. Végignézi, hogy a NATO-országoknak és a világnak mi a stratégiája. Mik a következmények, milyen fenyegetéssel számolhat. Na, ők nem okosak. Inkább az ellenkezőjének tűnnek”

– jelentette ki.

Donald Trump szerint Putyin álláspontja egyértelmű: 25 éve szankcionálják, elfoglalhat bármilyen államot, aztán majd szankcionálják őket.A probléma nem az, hogy Putyin okos, mert nyilván az, hanem hogy a vezetőink hülyék

– közölte.

Donald Trump szerint Putyin úgy játszadozik Bidennel, hogy azt nézni is rossz. 

Forrás: Mandiner, Fotó:MTI/EPA/Pool/Al Drago

fecsego.eu/Pesti Srácok

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |