| Mobile | RSS

Kadirov a Nyugatnak: Nyomorult degeneráltak!

2022. augusztus 15. 13:41A csecsen vezér ezúttal a transzneműek kapcsán intézett éles kritikát a nyugatiak felé.

Ramzan Kadirov legfrissebb Nyugatot kritizáló posztját azzal indította, hogy a szakadék felé a tart a világ és attól tart, hogy a folyamat már visszafordíthatatlan. Állítása szerint elfogadhatatlan, „mit meg nem engednek maguknak az emberek”, nap mint nap „vad dolgok történnek a világban”.

A csecsen vezért az idegesítette fel,, hogy látott egy videót, melyen gyerekek transzneműként definiálják magukat és a felnőttek örömmel konstatálják a hírt. Egyes népek szellemileg kihaltak. Az egész Nyugat ebben a szakaszban van”

– jegyezte meg, majd úgy folytatta, hogy az embereknek már az a fontos, hogy a gyereket kiskoruktól folyamatosan támogassák a leépülés útján. 

Kadirov kiakadt továbbá azon is, hogy Vancouverben egy négyéves kislány bejelentette, nemet akar változtatni, ennek pedig nem csak az LMBTQ-közösség, de a gyerek szülei is örültek. Elmezavaros emberek! Nem a gyerekről beszélek, hanem a felnőttről. Megrontják a gyerekeket, nincs az egésznek észszerű magyarázata!

– fogalmazott a csecsen elnök, aki szerint „a Nyugat mindig is a romlottság melegágya volt és az is marad. Nyomorult degeneráltak! Jöjjön pestis a házatokra!” – zárta szavait.

fecsego.eu/Mandiner

Leave a Reply 81 megnézve, 1 alkalommal mai nap |