| Mobile | RSS

Katonai menetoszlopok lepik el az utakat a következő napokban

Röviden

Katonai menetoszlopok lepik el az utakat a következő napokban
Fotó: MTI/Varga György

RÖVIDENMA, 17:09

Jelentős katonai járműforgalom várható az ország több területén a napokban – figyelmeztetett a Honvédelmi Minisztérium kedden.

Katonai menetoszlopokra kell számítani szerdán és csütörtökön 19-22 óra között a hegyeshalmi határátkelőhely – M1-es autópálya, 67-es számú kihajtó (Tata) – 1-es számú főút – Tata, Klapka György-laktanya útvonalon.

Péntek reggel 7.30 és szombat hajnali 2 óra között pedig a tatai Klapka György-laktanya – M1-es autópálya – M0-s autópálya – M3-as autópálya bevezető szakasz – budapesti Városliget útvonalon kell hasonlóra készülni, továbbá vasárnap este 9 óra és hétfő reggel 4 óra között a Városliget – M3-as autópálya bevezető szakasz – M0-s autópálya – M1-es autópálya – tatai Klapka György-laktanya útvonalon.

A Magyar Honvédség arra kéri az utazókat, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják, a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű – jelezték.

fecsego.eu//

Leave a Reply 113 megnézve, 1 alkalommal mai nap |