< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: A nép nem tudhatja, merre járnak a szolgái..

| Mobile | RSS

A nép nem tudhatja, merre járnak a szolgái..

KÖZÉLETFrissítve: 2022 aug 25.

Megosztás

MOST VAGY BEPERLIK A HORVÁT LAPOT VAGY HALLGATNAK MINT SZ@R A FŰBEN! Mindig is hülyére vett nép! És mégis hisznek neki! Több Balaton, kevesebb Adria.. Ugye ti is emlékeztek, Na ,emberek,ez a mocsok biztat bennünket nyaraljunk a Balatonon,hogy a faszkalap barátjai gazdagodjanak,ö meg az Adrian nyaral,fideszes seggnyalóka gazditok dumájára?Már csak az a kérdés, hogy ki fizette a cechet?Vagyis mi fizettük ezt is.És ezt a borzalmat nem egy-két ember támogatja, hanem a magyarok egyharmada, akik kétharmados felhatalmazást adnak nekik.

Van köztük olyan elvakult is, aki még lehetőségei szerint sem hajlandó tájékozzódni: a kormánysatót tekinti egyedül hitelesnek, semmi másnak sem hisz. Például: akkor, amikor egy hírnek a hiteles forrását kértem tőle a Bayer show-ra hivatkozott…Az utóbbi napokban kezdem megint úgy érezni, hogy megérdemeljük a sorsunkat. Ki ezért, ki azért. Mindenki kapott ellenséget. Keresztbe-kasul utálkozik mindenki, és a másikra mutogat, bűnbakot keresve. A vékonydó középréteg a hajléktalanokat basztatja, a fasiszta mindenkit aki nem fasiszta. A cigány a magyart, a magyar a magyart, és még sorolhatnám. Igaz Orbánék indították ezt a széthúzást, de ebben partner a nép is.

Imre Szabo

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 88 megnézve, 2 alkalommal mai nap |