< Böngészés > Főoldal / Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Sport, White House / Blog article: Mostantól a magyarok a testvéreim” – így nyilatkozott az Orbán Viktort korábban fejbeveréssel fenyegető román milliárdos

| Mobile | RSS

Mostantól a magyarok a testvéreim” – így nyilatkozott az Orbán Viktort korábban fejbeveréssel fenyegető román milliárdos

2022. augusztus 27. 19:49Gigi Becali egy magyar játékvezető által befújt tizenegyes miatt „gondolta meg magát”.

A focimágnás fényharcos csapata tegnap egy büntetőnek köszönhetően jutott tovább a Konferencia-ligában, amit egy magyar játékvezető fújt be a meccs végén. Ettől nyílt ki a hősünk szíve – olvasható a Főtér cikkében.

A portálon emlékeztetnek: Gigi Becali, a FCSB (leánykori nevén Bukaresti Steaua) finanszírozója az elmúlt években sportot űzött a magyarellenes kijelentésekből, ahogy fogalmaznak: „gyűlölködő nyilatkozatait már számon sem lehet tartani”. Mint ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a román milliárdos egy hónappal ezelőtt még így ócsárolta a Sepsi OSK-t: Nem hagyom a magyarokat, hogy átmenjenek az FCSB-n. Ők soha az életükben nem fognak átmenni egy román csapaton. Ha Orbán tenni merészel valamit, én fejbe verem. Paff, le a Sepsivel!”

Pálfordulás egy tizenegyes miatt

A napokban azonban változás történt, ugyanis Becali csapata bejutott a Konferencia-liga csoportkörébe, miután a visszavágón 3-1 arányú győzelmet aratott a norvég Viking otthonában, de nem akárhogyan.

Tudni kell, hogy a bukaresti meccsen a norvégok nyertek 2-1-re, a tegnap esti mérkőzésen pedig a FCSB vezetett 2-1-re, egészen a 93. percig, s amikor már mindenki a hosszabbításokra készült, a magyar játékvezető, Bognár Tamás befújt egy tizenegyest a FCSB-nek, amit aztán Radunovic be is vágott – ez elég is volt a továbbjutáshoz. Hát ennyi kellett Giginek, hogy békét kössön a magyarokkal – írják az oldalon. Tegnaptól a magyarok a barátaim, a testvéreim! Azt a büntetőt senki nem fújta volna be!”

– ujjongott az üzletember a Pro Arena műsorában.

Nyitókép: YouTube

fecsego.eu/Mandiner

Leave a Reply 418 megnézve, 1 alkalommal mai nap |