| Mobile | RSS

Van az aljas hazugságnak, szolgalelkűségnek olyan mélypontja…

OLKT.net

KÖZÉLETFrissítve: 2022 aug 31.

Megosztás

A valaha független, objektív Origó mára a fidesz fizetett nyalodája lett.

Ilyen képtelen hazugságokat állít.

A tanárok jogos igényét nem az uniótól kell várni, hanem a kormánytól. Ezt talán még a legostobább fideszes zombi sem veszi be. A tanárok nem az Unió alkalmazottai…

Ellopták, elköltötték a pénzt Orbánék. Megvették a kormányzást a buta szavazóiktól hazug ígéretekkel és óriási mennyiségű pénzzel.

Most meg az uniót próbálják démonizálni, hogy nem ad a magyar pedagógusoknak béremelést. De pontosan tudják, hogy a pedagógusok nem uniós, hanem állami alkalmazottak. Az államkassza üres…és Orbán oligarchái egyre éhesebbek.

A fideszt nem a választók fogják leváltani, hanem a saját belső háborúi.

A KIS GÖMBÖC már ősszel kidurran! Mi csak dőljünk hátra és mosolyogjunk rajtuk! Mert bizony a megszorítások nem csak ellenzékieknek fájnak majd…

Egy példa: 56-os forradalom után 57  fél évvel, május elsején soha nem látott tömeg vonult fel a hatalom éljenzésére.Ugyanazok akik a “forradalmárok ” voltak.

Véleményem szerint a 2022 ősz bizony nagyon forró lesz…A dolgok felgyorsulnak és kicsapódnak. Az elégedetlen emberek nem megnyugszanak, hanem fellázadnak…A fidesz szavazók is, nem csak a pedagógusok.

OLKT: Gál György

fecsego.eu//

Leave a Reply 66 megnézve, 1 alkalommal mai nap |