| Mobile | RSS

A Fidesz bejelentette, hogy Gyurcsányék az energiaellátást és a rezsicsökkentést is veszélyeztetik


Ugrás a tartalomhozRöviden

Migránsokat telepítenének a hideg radiátorok helyére!

A Fidesz bejelentette, hogy Gyurcsányék az energiaellátást és a rezsicsökkentést is veszélyeztetik

RÖVIDENMA, 15:21

A Fidesz szerint „Gyurcsányék az energiaellátást és a rezsicsökkentést is veszélyeztetik felelőtlen és veszélyes politikájukkal”. A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott dilijében azt kommentálta így, hogy a DK-s Varju László arról beszélt: a kormánynak kártalanítania kellene a gázszámlákkal átvert családokat.

A Fidesz erre válaszul úgy tudja: „a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje még most is a káros brüsszeli szankciók mellett kardoskodik”, miközben a szankciók energiaválságot okoznak egész Európában.

„Gyurcsányék itthon napi szinten támadják a rezsicsökkentést és folyamatosan próbálják megtéveszteni a magyar családokat, Brüsszelben pedig Gyurcsány felesége lobbizik azért, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat” – állították.

A Gyurcsány-tagozatoknak nem tetszik, hogy a Fidesz-KDNP-kormány a háborús helyzetben is biztosítja Magyarország energiaellátását, és fenntartja a rezsicsökkentést, amivel egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja meg az áramot, és tizedéért a gázt – olvasható a közleményben.

fecsego.eu//

Leave a Reply 62 megnézve, 1 alkalommal mai nap |