| Mobile | RSS

Szabó Tímeáig lehet eljutni a magyar baloldalt pénzelő amerikai szervezettől

ORIGO2022.09.06. 13:06

A Kontra.hu legfrissebb tényfeltáró cikkében a Márki-Zay Péter bukott baloldali jelölt mozgalmát támogató, amerikai Action for Democracy-hez köthető személyeket vizsgálta meg. Itt a NATO és az Amerikai Egyesült Államok volt, magas rangú politikai tisztségviselői ülnek a szervezet tanácsadó testületében, de olyanok is mint például David Miliband volt brit munkáspárti külügyminiszter, aki a korábban a Szabó Tímea által is „látogatott” International Rescue Committee (IRC) nevű, migránsokat segítő szervezet mostani vezetője. Az IRC 2013 novemberében kitüntette Soros Györgyöt, az amerikai milliárdos ezért cserébe egymillió dollárt adományozott a szervez

Az Amerikában alapítványként bejegyzett Action for Democracy elnöke/vezetője Korányi Dávid, aki 2019 decembere óta Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója, aki havonta 900 ezer forintjába kerül a magyar adófizetőknek. Korányi egyértelműen Bajnai Gordon volt baloldali miniszterelnök emberének számít, aki főnökéhez hasonlóan márSZÁMOS SOROS-SZERVEZETNÉL ÉS AZ AMERIKAI DEMOKRATA PÁRTHOZ KÖTHETŐ INTÉZMÉNYEKNÉL MEGFORDULT, PÉLDÁUL AMNESTY INTERNATIONAL, ATLANTIC COUNCIL, GERMAN MARSHALL FUND, JOHNS HOPKINS EGYETEM.

A Korányi által vezetett Action for DemocracyKÖZEL KÉTMILLIÁRD FORINTNYI DOLLÁRRAL TÁMOGATTA A BALOLDALT KÜLFÖLDRŐL, KIJÁTSZVA A MAGYAR JOGSZABÁLYOKAT.

Az amerikai pénz Márki-Zay Péter egyesületként bejegyzett Mindenki Magyarországa Mozgalom számláján landolt. 

Az Action for Democracy tanácsadó testületének jelentős része a Soros György amerikai milliárdos által létrehozott European Council on Foreign Relations (ECFR) tagja, ideértve Korányit is. A tanácsadó testület elnöke, Kati Marton szintén Soroshoz és demokratákhoz köthető.

Fontos adalék, hogyKÉT ECRF-S NÉV FELTŰNIK A BALOLDALI DATADAT-BOTRÁNYBAN: BAJNAI GORDON ÉS GYURCSÁNY FERENC EGYKORI BIZALMASA, DESSEWFFY TIBOR.Meg kell említeni, hogy Gyurcsányné és Alex Soros is ECFR-tagok.

IDŐKÖZBEN ELTŰNTETTÉK AZ ACTION FOR DEMOCRACY HOLNAPJÁRÓL KORÁNYI NEVÉT, DE A LINKEDIN-PROFILJÁN MÉG LÁTHATÓ, HOGY Ő AZ AMERIKAI ALAPÍTVÁNY ELNÖKE.

FORRÁS: LINKEDIN/KONTRA

Ezzel egy időben az Action for Democracy hazai aloldala, Londonban bejegyzett magyartavasz.hu is elérhetetlenné vált.

FORRÁS: KONTRA.HU

Mi a közös pont Szabó Tímeában és a volt brit külügyminiszterben? 

A Kontra megjegyzi: hogy mennyire egy körbe tartoznak az ügynökgyanús figurák, jól mutatja, hogy az Action for Democracy tanácsadó testületének tagja David Miliband, aki szintén ECFR-tag. David Miliband az International Rescue Committee (IRC) nevű, migránsokat segítő szervezet mostani vezetője.A PÁRBESZÉDES SZABÓ TÍMEA 2001-BEN PEDIG HÁROM HÓNAPIG AZ IRC-NEK DOLGOZOTT PAKISZTÁNBAN, ELVILEG AZ OTTANI AFGÁN MENEKÜLTEKET SEGÍTETTE.

Szabó Tímea (Párbeszéd)FORRÁS: MTI/MTI FOTÓSZERKESZTŐSÉG/MTI FOTÓSZERKESZTŐSÉG/MÁTHÉ ZOLTÁN

Miliband korábban Gordon Brown volt brit baloldali miniszterelnök kormányának volt a külügyminisztere (2007-2010 között).

AZ IRC 2013 NOVEMBERÉBEN KITÜNTETTE SOROS GYÖRGYÖT, AKI CSERÉBE EGYMILLIÓ DOLLÁRT ADOMÁNYOZOTT A SZERVEZETNEK.

A Kontra tényfeltáró anyaga teljes egészében itt olvasható el

fecsego.eu//

Leave a Reply 72 megnézve, 1 alkalommal mai nap |