| Mobile | RSS

Csalással nyerhetett a Fidesz: a Fidelitas-alelnök és ismerősei „beköltöztek” egy I. kerületi klinikára az időközi választás előtti napokban

Csalással nyerhetett a Fidesz: a Fidelitas-alelnök és ismerősei „beköltöztek” egy I. kerületi klinikára az időközi választás előtti napokban
Fotó: Facebook/Fazekas Csilla

RÖVIDENMA, 09:23

Fidesz jelöltje nyert hétvégén az I. kerületi időközin, aminek azért volt jelentősége, mert a győzelemmel három év után újra többségbe kerültek az Orbán-párti képviselők a kerületben.

Csakhogy – mint a 24.hu ma megírta –,

GYANÚSAN SOK FIDELITASOS KÖLTÖZÖTT BE EGY BUDAVÁRI, OSTROM UTCAI MAGÁNKLINIKA(!) CÍMÉRE A VÁLASZTÁS ELŐTT, ÍGY ELVBEN AKÁR SZAVAZHATTAK IS.

A lap részben a Momentum, részben saját információi alapján Baczkó Norbert Fidelitas-alelnököt és ismerőseit azonosította mint akik egyaránt az időközi választást megelőző hetekben költöztek be az egészségközpont ingatlanaiba.

A Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke például hat nappal a választás előtt létesített budavári lakcímét, noha előtte több mint tíz éven át Csömörön politizált – írták. Baczkó arra nem adott érdemi magyarázatot, hogy találtak rá ismerőseivel „új otthonukra” a rendelő címén, és nem árulta el azt sem, hogy részt vett-e az időközi választáson.

A Momentum elnöke szerint a Fidesz csalással nyert, bár a fiktív lakcímek bejelentését tavaly ősz óta már nem szankcionálja a Büntető Törvénykönyv, mivel – most már érthető módon – a kormánypártiak kezdeményezésre módosították a törvényt.

fecsego.eu//

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |