| Mobile | RSS

Házelnök Úr! Hadházy Ákos fél éve nem kap fizetést

2022. szeptember 22. 13:01

MÁRKI-ZAY PÉTER
FacebookEnnek ellenére fáradhatatlanul dolgozik.

„Házelnök Úr!

Hadházy Ákos valóban nem tette le az esküt képviselőtársaival 2022.május 2-án, amit meg is indokolt. Lehet azonosulni az álláspontjával, és lehet elutasítani azt. Egyet azonban nem lehet. Fél éven át megtagadni tőle egy újabb eskütétel lehetőségét és újabb sebet ejteni a magyar demokrácia testén, pont akkor amikor az Európai Unió amúgy is a magyar jogállamiság helyzetét vizsgálja és ettől teszi függővé az Uniós pénzek kifizetését.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Hadházy Ákos egyéni győzelmet aratott Zuglóban, tehát közvetlenül az emberek akaratából került be az Országgyűlésbe. Hadházy Ákos fél éve nem kap fizetést, nem lépheti át a Parlament küszöbét. Ennek ellenére fáradhatatlanul dolgozik, még ha a korrupciós ügyek feltárása nem is tetszik a regnáló kormánynak.

A minap lemondott a Jobbik két listáról bekerült országgyűlési képviselője, így a listáról helyükre lépő új képviselők hétfőn teszik le esküjüket, hozzájuk csatlakozna Hadházy Ákos is, de Ön ehhez nem járul hozzá, holott ennek törvényi akadálya nincs, Az pedig megengedhetetlen, hogy egy házelnököt személyes indokok vezéreljenek.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

fecsego.eu/mandiner

Leave a Reply 83 megnézve, 1 alkalommal mai nap |