| Mobile | RSS

Kamilla királyné kiborult, amikor kiderült mit tervez Harry az apjával, Károllyal kapcsolatban

#király károly#harry#fia#kamilla királyné

Károly király és fia Harry Fotó: Northfoto

KÁROLY KIRÁLY ÉS FIA HARRY FOTÓ: NORTHFOTO

Ennyire nehéz ez?

Ezeket láttad már?

  • Vége, elküldték. Könnyes szemmel búcsúzott a TV2 kamerái előtt, nem maradhat tovább
  • Magyarországon is világszínvonalú körülmények között adhatunk vérplazmát (x)

Rúzs

Rúzs

Harry és az édesapja között igen feszült volt a viszony az utóbbi hónapokban, nagy szükség lett volna egy békét hozó, mindet tisztázó beszélgetéssorozatra. Harry és Meghan még hetekkel a királynő halála előtt megállt Nagy-Britanniában. Valójában az úti cél Hága volt. Úgy tudni akkor volt egy találkozó, ahol Károly, Kamilla és Harry valamint Meghan volt ott. Harryék azonban elkéstek, így szinte semmire sem maradt idő. Ám az biztos, hogy Károly és fia melegen üdvözölték egymást, de a mindössze 15 perces találkozón voltak feszült pillanatok. Azonban megszakadt a beszélgetés, mert Károlyt elszólította a munkája, a Windsor kastélyban várták egy hivatalos eseményen.

Úgy tudni Kamilla elképedt, amikor meghallotta, hogy Harry pártatlan harmadik felet javasolt a család békéjének a visszahozása érdekében.

Harry öleléssel és a legjobb szándékkal ment oda, és azt mondta, hogy tisztázni akar mindent” – mondta a családi egyik barátja.

– “Valójában azt javasolta, hogy egy közvetítő segítségével próbálják megoldani a dolgokat, amitől Károly kissé elbizonytalanodott, Kamilla pedig “majdnem kiköpte a teáját.”

Kamilla azt mondta Harrynek erre az ötletére, hogy nevetséges, hogy ők egy család, és meg fogják oldani egymás között a problémát számol be a történtekről a Vanity Fair.

Forrás: Vanity Fair

fecsego.eu

Leave a Reply 159 megnézve, 1 alkalommal mai nap |