< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: A baksi boltban – Mini ÁBC- a főutcán k@rva keményen beszoltak a bolt előtt ülő hullarészegek. A tulajdonos férje nem szüntette meg a gyalázatot! Azonnali hatállyal meg kell szüntetni az üzletet, mivel kocsmát nyitott a nyilt utcán. Adócsalási törvénysértett.

| Mobile | RSS

A baksi boltban – Mini ÁBC- a főutcán k@rva keményen beszoltak a bolt előtt ülő hullarészegek. A tulajdonos férje nem szüntette meg a gyalázatot! Azonnali hatállyal meg kell szüntetni az üzletet, mivel kocsmát nyitott a nyilt utcán. Adócsalási törvénysértett.

A baksi -Mini ÁBC- boltban a főutcán k@rva keményen beszoltak a bolt előtt ülő hullarészegek. A tulajdonos féri nem szüntette meg a gyalázatot! Azonnali hatállyal meg kell szüntetni az üzletet, mivel kocsmát nyitott a nyilt utcán. Adócsalási törvénysértett.

A mai napon 10 óra 22 perckor gigantikusan durván, nyomdafestéket nem tűrő hangon beszoltak az élelemiszer bolt előtt ülő- tátongó alkoholisták.

Az üzletvezető férfi itt a bolt előtt székeket rakott ki hogy az alkoholistáknak legyen hova leülni! Már ez a rendszer közel 10 éve folyik!

Üvöltve ordibált a hullarészeg, hogy takarodjak el Baksról, mivel mindenkit feljelentettünk – senkit nem jelentettük fel-és a többi ocsmány mocskos baksi szokásokkal és anyázott.

{Megfogunk verni benneteket. Bakson azt csinálunk amit akarunk. Itt senkinek nem kell számlát adni…ezt Búza Zsolt és Dr Lajkó Norbetre hivatkoztak…}

Visszérkezve a szerkesztőségünkbe – a www.fecsego.eu nemzetközi hirportál az EU, EP, EB média-sajtó partnere.- felkerestem a baksi hivatalt, és Jaksa Zsanet Úrhölgyet tájékoztattam a bolt előtt részegre ivott emberek beszólásairól, el kellett viselnem a mocskolódásaikat., súlyos sértéseiket.

Nem nagyon lepődtem meg hogy Búzára hivatkoznak!

Tisztelettel kérem a Képviselő-Testületet, hogy az élelmiszer bolt nyitvatartásait vizsgálják szüntessék meg, mivel több éve folyamatosan törvénysértett….stb /ez az önök érdekei is/

A boltvezető a hatóság félrevezetésével -folyamatosan- büncselekményt követ el. Fogyasztóvédelmi Törvényeket permanensen sért.

Ellenőrzést kérek a számlázásról, adózásról,az előirásként erről a jogszabályok megsértése miatt…

Nincs joguk az állampolgárokat megalázni, nyilvánosan fenyegetni, rágalmazni, sértegetni, megaláztak, a bolt előtt alkoholizálóknak és senkinek…

Magyarország Alaptörvénye
II.cikk (4) bek, VI.cikk (1) bek , XXIV.cikk (1) bek

Tisztelettel kérem a hivatalt hogy rendelje el a vizsgálatokat, mint a boltvezető részéről,és az ott rendszeresen engedélyezett alkoholisták üzlet előtti ivászatáról is. Törvénysértett.

Hazugság vizsgálatot kérek

Megkérem DR. Lajkó Norbertől- jegyzőt- tisztességes, objektiv, pártatlan vizsgálatot kérek és a Képviselő testülettől is.

2022.október. 18

Oláh László István
6768 Baks Váradi utca 16

www.fecsego.eu nemzetközi hirportál az EU, EP, EB sajtó-média partnere
Leave a Reply 319 megnézve, 1 alkalommal mai nap |