| Mobile | RSS

Megint nevetségessé tette magát Erős Antónia és Szellő István

ORIGO2022.11.03. 15:07

Erős Antónia és Szellő István megint nevetségessé tették magukat, mikor az RTL Klub irgalmatlanul megbukott nosztalgiaműsorában ismét arról beszéltek, hogy ők mennyire semlegesek. Egyértelmű, hogy a csatorna egy baloldali propagandamédium, ami az elfogult anyagaival a baloldalnak hízeleg.

Ezúttal az RTL Klub irgalmatlanul megbukott nosztalgiaműsorában lódítottak jókorát a hírolvasók, akik a kamerák előtt arról beszéltek, hogy ők mennyire semlegesek. Ez kifejezetten nevetséges annak fényében, hogyA CSATORNA FOLYAMATOSAN ONTJA MAGÁBÓL AZ ELFOGULT ANYAGOKAT, HÍZELEGVE A BALOLDALNAK, VAGY ÉPPEN KISZOLGÁLJÁK A GENDERPROPAGANDÁT.

Korábban is kínos helyzetbe hozták magukat

Nem először hozta magát kínos helyzetbe Szellő István, akin néhány hónapja az interneten valósággal nevettek az emberek: márciusban a kamerák előtt újságírónak hazudta magát, miközben egyértelműen az RTL Klub baloldali propagandistája. Ekkor Szellő István és Erős Antónia azt a feladatot kapta, hogy szidják a TV2 kisfilmjét. 

Az esetről rengeteg kommentelő mondta el a véleményét, sokan azt is megfogalmazták, hogy pont emiatt nem nézik a csatornát, de volt, aki így fogalmazott: “Jól elvigyorognak ott, több millióért, unalmasak, nem örök a békának a tó. Bebetonozott Isten barmai.”

A nyilvánvaló hazugságot hamar felkapta az internet, erről akkor itt írtunk hosszabban.

FORRÁS: ERŐS ANTÓNIA/INSTAGRAM

Erős Antónia sem először hazudik a nyilvánosság előtt: mint arról beszámoltunk, májusban píárinterjút adott a baloldali Klubrádiónak. Ekkor mindenfajta konkrétumok nélkül azt próbálta sugallni, hogy a TV2 (korábban) háromszoros fizetést kínált neki, és még egy lakást is kapott volna, ha munkahelyet vált. 

Az ügyet csak még kínosabbá tette, hogy összevissza beszélt: megkeresték, nem keresték meg, nem is kínáltak pénzt, de voltaképpen háromszor annyit kínáltak, miközben összegek szerinte el sem hangzottak. A rádióbeszélgetés után a baloldali újságok már egyértelműen arra utalgattak, hogy a TV2 most kínált neki bármit is, mikor ez nyilvánvalóan nem igaz.

fecsego.eu//

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |