| Mobile | RSS

NAGYVILÁG Gyávának nevezték a németek Zelenszkijt

ORIGO2022.11.04. 09:53

A német Spiegel magazin olvasói szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök gyáva, mert nem vesz részt a G20-ak találkozóján, ahol megbeszéléseket folytathatna Vlagyimir Putyinnal a háború végéről –

Az egyik olvasó szerint ” az ukrán elnöknek nincs elég bátorsága, hogy találkozzon Putyinnal. Ez érthető azután, hogy ennyit sértegették Oroszországot és Putyin elnököt”.

Egy másik szerint Zelenszkij egyértelműen retteg attól, hogy személyes megbeszélést folytasson az orosz elnökkel, mivel élőben nem tudná megmagyarázni azokat az állításokat és sértéseket, amiket Oroszországról mondott.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnökFORRÁS: UKRÁN ELNÖKI IRODA

Mások az ukrán elnök gyávasága mellett a politikai éretlenségét emelték ki. Van, aki szerint Zelenszkijnek fel kell nőnie, egy másik olvasó pedig azt írja, hogy az ukrán elnök csak egy téveszméket hajszoló gyerek. Hozzátette, hogy a háborúk nem a harctéren, hanem tárgyalóasztalnál dőlnek el.

VOLT OLYAN NÉMET HOZZÁSZÓLÓ IS, AKI SZERINT ZELENSZKIJ ÓRIÁSI HIBÁT KÖVET EL, HISZEN A BIDENNEL ÉS PUTYINNAL TÖRTÉNŐ TALÁLKOZÁS LEZÁRHATNÁ A HÁBORÚT ÉS ÉLETEK TÍZEZREIT MENTHETNÉ MEG.

Itt érdemes megemlékezni arról, hogy Vlagyimir Putyin és Volodimir Zelenszkij is meghívást kapott a G20-ak találkozójára, az ukrán elnök viszont ezt a meghívást gyáván visszautasította, amivel beismerte, hogy a háborúról nem ő dönt, hanem amerikai főnökei. Addig ugyanis nem lesz béke, amíg erről az amerikaiak és az oroszok nem állapodnak meg.

fecsego.eu//

Leave a Reply 56 megnézve, 1 alkalommal mai nap |