| Mobile | RSS

Több helyről is kaptam információt – pl Baks- hogy segitsek,mivel a családomból többen jelezték hogy Határvadász akar lenni a gyermekem.

Tisztelt Cim!

Megtisztelő hogy engem – tőlem kérdeznek mi a véleményem a Határvadászokról.

Maximálisan egyetértek Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Urral. Aki komlyan veszi Magyarország katonai védelmét. Ez sok országnak nem tetszik, ám mi nem engedhetünk támadást az országunk ellen.
Vissza térve a kérésére.

  • Több szülő nem veszi komolyan, és valljuk be nem is tudja hogy milyen gigantikus felelőség szakad a gyáva, italos, hazug ,butus gyerekére, aki nem mer sötétedéskor az utcára menni a biciglije ki van világitva, a kezében lámpa, a fején is világit a lámpa és megy a kocsmába.
    Az ilyen alkoholistákat nem lehet biztatni mert az éjszaka “félelmetes” sötétségében használni fogja a fegyvert.
  • Szellemileg leépűlt – az is igaz – olyan fiataloknak nem ajánlom, mivel azt érzem menekűl valami elől.
    Véleményem az, ha elkövetett a személy büncselekményt, és nem tájékoztatta a megfigyelőket és a felvételei rendszer tisztjeit akkor komoly eljárás lesz ellene.
  • Minden jelentkezőt – az alkoholista , szélhámos, hazudozót jelentkezőket is szellemi attitüdödőn vesznek részt. Ott nem szabad hazaduzni, mivel a pszichológusok azonnal észlelik.
  • Ha eljárás van – birósági- ügyészségi – ellene és letagadja az már büncselekmény, vagy ha menetközben kiderűl, hogy súlyos elmebetegséget örökölt családjában együtt azonnali hatállyal elküldik “vizsgálatokra” , mivel fegyverkiképzésre nem alkalmas. A félelem látszik az arcán…A büncselekmény elől nem menekülhet.
  • Menetközben ha ki tudja játszani a súlyos betegségét, ám a mozdulatai elárulják a félelmetes betegségét és a kocsma utáni vágyat. Sajnos ezek a jellemtelen, hazug emberek csak a pénzért mennek hogy igyanak…

Ennyit tudtam segiteni – ebben a kérdésben- egy ilyen komoly kérdésben.

  • Magyarország érdeke nem az alkoholisták, a gyávák , a hazug, jellemtelen jelentkezőket támogatják, hanem akik meghallnának az országért, a Miniszterelnökért, értünk és Magyarország becsületéért kell védeni minden áron, szeretett hazánkat Magyarországot.

2022.November06

Oláh László István
a www.fecsego.eu nemzetközi hirportál az EU, EP, EB média-sajtó partnere

Leave a Reply 104 megnézve, 1 alkalommal mai nap |