< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: Botrányos, mit műveltek Károly királlyal és Kamilla királynéval a kamerák előtt: meg is lett a következményeTojással dobálták meg Károly királyt és Kamilla királynét.

| Mobile | RSS

Botrányos, mit műveltek Károly királlyal és Kamilla királynéval a kamerák előtt: meg is lett a következményeTojással dobálták meg Károly királyt és Kamilla királynét.

károly-és-kamilla-cover

Károly király és Kamilla királyné szerdán York városában tettek hivatalos látogatást, az uralkodó házaspárt óriási tömeg fogadta a helyszínen, ám nem mindenki örült szívből a jelenlétüknek.

Egy fiatal férfi tojásokat dobott a házaspár irányába, mindezt a kamerák is rögzítették.

Videón, ahogy Károly királyt és Kamilla királynét tojással dobálták

Ahogy az alábbi felvételen is látszik, a 73 éves uralkodó és felesége nyugodtan beszélgettek az őt fogadókkal a Micklegate-kapunál, ám egyik pillanatról a másikra tojások landoltak pár centiméterre mellettük. Károly egy pillanatra még a földre is letekintett, hogy megnézze, mit dobáltak felé. 

Testőreik azonnal köréjük álltak, hogy a testükkel védjék őket. A király megőrizte a hidegvérét, Kamilla arcán viszont látszott, hogy aggódott.

A tüntető ezt kiabálta a királyi párnak: „Ez az ország a rabszolgák vérére épült.”

Se Károlyt, se Kamillát nem sikerült eltalálnia, pedig több tojást is feléjük dobott. A tömeg felháborodott a férfi viselkedésén, többen hangosan mondogatni kezdték, hogy az Isten óvja meg a királyt, de voltak bátrabbak is, akik a támadónak ezekkel a szavakkal üvöltöttek vissza.

– Szégyellje magát!

GettyImages-1440208702

Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

The Northern Echo információi szerint az elkövetőt négy rendőr szerelte le, akkor is tovább kántálta, hogy az országuk a rabszolgák vérére épült. 

Károly és Kamilla Erzsébet királynő szoboravatása alkalmából látogatták meg a várost, a yorki katedrális épületére helyezték a művet.

Károly rá se bírt nézni Dianára, miután a világra hozta Harry herceget

Károly király és Diana hercegnő házassága már a legelső percektől el volt átkozva.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

fecsego.eu/femina

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |