| Mobile | RSS

“Okosmagyarok” – A tizennyolc fokban didergő, propagandával elbutított társadalom

KÖZÉLETFrissítve: 2022 nov 16.

Megosztás

Ugyanazok a kormánypárti politikusok és médiaszolgák, akik néhány hónappal ezelőtt még a térdüket csapkodva röhögtek a “hülye brüsszelitákon”, akik energiatakarékossággal próbáltak védekezni a szélsebesen száguldó energiaárak és infláció ellen, mondván nekünk #okosmagyaroknak bezzeg nem kell takarékoskodnunk, mivel pártunk és kormányunk megvéd minket a növekvő energiaáraktól, most hisztérikus takarékossági intézkedéseket vezetnek be, mivel rájöttek, hogy az energiahiány lehet az új migráns, soros, brüsszel stb, amivel rettegésben lehet tartani az embereket.

A takarékosság akkor is ésszerű és fontos dolog, ha nincs hiány energiából, de az a hisztéria, amit most korbácsolnak fel a statáriális intézkedésekkel, kizárólag pánikkeltésre jó.

Az, hogy munkahelyeken nem lehet telefontöltőket és vízforralót használni, hogy váratlanul rátörnek az irodahelyiségekben dolgozókra, hogy ellenőrizzék, nem használnak-e tiltott áramfogyasztó készülékeket vagy a táskájukban nincs-e elrejtve ilyesmi, hogy derékmelegítő plédeket osztanak a munkavállalók között a 18C fokos(!) irodákban, mind csak arra jók, hogy az emberek minél rosszabbul és főleg minél inkább fenyegetve érezzék magukat, és el lehessen hitetni velük, hogy mindezért “Brüsszel” a hibás.

Miközben sem eddig, sem most semmit nem tesznek a valódi energiatakarékoskodás – szigetelés, napenergia, szélenergia, fűtéskorszerűsítés, tömegközlekedés fejlesztés stb. – érdekében. Mert soha nem a valódi problémák megoldása, hanem a politikai haszonszerzés a fő cél. Ennek pedig leghatékonyabb eszköze az félelemekeltés és az ellenségkeresés. Hogy aztán legyen kitől megvédeniük a #magyarembereket.

De ahhoz hogy ez működjön, szükség van egy olyan propagandával elbutított társadalomra is, amely már arra sem sem emlékszik, hogy mi történt egy hónappal, nemhogy egy évvel ezelőtt.

“Okosmagyarok” – A tizennyolc fokban didergő, propagandával elbutított társadalom

fecsego.eu/OKTL

Leave a Reply 74 megnézve, 2 alkalommal mai nap |