< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Irodalom, Közélet, Kultúra / Blog article: Megvan a győztes, a harmadik helyezett is mosolyogva távozott az idei X-Faktorból

| Mobile | RSS

Megvan a győztes, a harmadik helyezett is mosolyogva távozott az idei X-Faktorból

2C4A0237
- vgy -

– VGY –

2022.11.19. 23:20Az X-Faktor idei döntőjében három versenyző énekelhetett az első díjért. Gáspár Laci mentoráltja, a különleges szépségű és igen muzikális Mihályfi Luca, Bye Alex pártfogoltja, a gyergyószentmiklósi Solyom Bernadett, valamint Puskás Peti versenyzője, a saját számokat is író Kiss Kevin helyezéséről döntött a közönség.

A finálé első köre után kiderült, hogy szavazatok alapján Mihályfi Luca lett a tehetségkutató harmadik helyezettje. A kiváló énekes nem tört össze, mosolyogva köszönt el az őt ünneplő mentoroktól és a közönségtől. Az első díjért Solyom Bernadett és Kiss Kevin között folytatódhat a verseny.

Mielőtt elindult volna a végső viadal, kiderült, hogy Solyom Bernadett már mindenképp örülhet, mivel ő kapta a Sziget fesztivál különdíját, tehát jövő nyáron mindenképp felléphet a régió legnagyobb könnyűzenei eseményén.

Miután a két finalista előadta két-két dalát, elindult a végső szavazás, melynek során eldőlt, kinek utalják egy évig a havi egymillió forintos fődíjat.

A tinédzserek csatája végén Solyom Bernadett nevét olvasta fel a műsorvezető, Miller Dávid a borítékból előhúzott papírról.

fecsego.eu/index

Leave a Reply 159 megnézve, 1 alkalommal mai nap |