< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Sport / Blog article: „Elárultak a Manchester Unitednél” – sokkoló interjút adott Cristiano Ronaldo

| Mobile | RSS

„Elárultak a Manchester Unitednél” – sokkoló interjút adott Cristiano Ronaldo

GettyImages-1244555612

KLICASZ SZPIROSZ SZOTIRISZ

2022.11.14. 00:37

Megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott Cristiano Ronaldo klubjánál, a Manchester Unitednél kialakult helyzetéről. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó úgy gondolja, elárulták őt a csapatnál.

A 37 éves világklasszis minden bizonnyal utolsó világbajnokságára készül a portugál válogatott élén, csapata bajnoki mérkőzésén a Fulham ellen betegség miatt nem lépett pályára, de ennek ellenére is a figyelem középpontjába került.

Vasárnap lett nyilvános néhány részlet a Piers Morgan, brit újságíró és televíziós személyiség Cristiano Ronaldóval készített exkluzív interjújából, amiben megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozik a portugál támadó edzőjéről, klubjánál kialakult helyzetéről, és csapattársairól is. 

A Manchester United elárult engem. Elárulva éreztem magam, azt éreztem, hogy mindenért én lettem a hibás, és hogy több ember nem is akar már a csapat körül látni. És ezt nemcsak most éreztem, hanem már az előző szezonban is

– vallott Ronaldo jelenlegi érzéseiről a másfél órás interjúban. Ismeretes, hogy finoman szólva is mellőzött játékos lett a portugál sztár az idei szezonban a Unitednél, bajnoki mérkőzéseken alig kapott lehetőséget, szinte mindig csak a kispadot melegítette. 

Ronaldo kitért jelenlegi edzőjére, Erik Ten Hagra is. 

Ten Hagot nem tisztelem, mert ő sem tisztel engem. Ha te nem tisztelsz engem, én sem foglak soha tisztelni téged

 – mondta a portugál klasszis. Ronaldo megosztotta gondolatait a United korábbi vezetőedzőjéről, Ralf Ragnickról is, akiről elmondta, nem is hallott korábban róla, mielőtt az edzője lett volna. 

Hogy lesz valakiből a Manchester United főnöke, ha nem is irányított előtte futballcsapatot?

– tette fel a kérdést interjújában a 37 éves támadó. 

A Cristiano Ronaldóval készült interjú teljes egészében csak a héten jelenik meg, de Piers Morgan úgy fogalmazott a beszélgetéssel kapcsolatban, hogy a portugál sztár karrierje egyik legmeghatározóbb interjúját adta neki. 

Nem kizárólag szakmai szempontokat érintett Ronaldo, hanem elmondta: magánéletében is rendkívül nehéz időszakot élt meg, mikor elveszítették újszülött gyermeküket, és ezalatt is tiszteletlenül viselkedtek vele a klubnál, amiért nagyon dühös. 

Továbbá kiderült, hogy a United ikonjának, Wayne Rooneynak is üzent Ronaldo interjújában, mivel az angol exfutballista korábban többször is kritizálta a portugál klasszist. 

Nem tudom, miért kritizál engem. Valószínűleg azért, mert ő már befejezte a pályafutását, én pedig még mindig a legmagasabb szinten játszom. Nem fogom azt mondani, hogy jobban nézek ki nála, ami egyébként igaz lenne.

Ronaldo leszögezte, jelenleg kizárólag a portugál válogatottra koncentrál, és hogy megnyerjék a katari labdarúgó-világbajnokságot. Hangsúlyozta, számára egész pályafutása során szurkolói voltak a legfontosabbak, így miattuk adta ezt az interjút. A teljes beszélgetés két részletben, szerda és csütörtök este jelenik meg. 

Nem lesz egyébként könnyű dolga a Ronaldo vezette portugál válogatottnak a világbajnokságon, mivel már a csoportkörben összecsapnak Uruguay, Dél-Korea és Ghána legjobbjaival. KAPCSOLÓDÓ

Négy kontinens, négy sztárcsapat, bármi megtörténhet

Négy kontinens, négy sztárcsapat, bármi megtörténhet

Cristiano Ronaldóék számára már a csoportkörben okozhatnak fejfájást az ellenfelek.

(Borítókép: Getty Images

fecsego.eu/index

Leave a Reply 376 megnézve, 1 alkalommal mai nap |