| Mobile | RSS

Azaz a Baksi faluvezető, a jegyző visszaélései//CSCSMKH nem hajlandó vizsgálni az állampolgári bejelentéseket….62 napja nem érkezett válasz sem eljárás, sem tájákoztatás

CSCSMKH nem hajlandó vizsgálni az állampolgári bejelentéseket….62 napja nem érkezett válasz sem eljárás, sem tájákoztatás

Több hónapja jeleztük , hogy a baksi önkormányzat – Búza Zsolt aki számára nem létező középiskolában havonta bukott nyolctantárgyból, – közben katonai szolgálatot teljesített!!- az érettségi bizonyitványa tiszta kaland, nyelvvizsgája nem volt soha, az önkormányzat pénzével inditott nyelvizsgát azok a személyek – közmunkások- nem hogy angolul hanem még magyarul is alig tudtak. A csalást a SikerBt segitette hozzá. A középiskola 100 éves centenáriumában sem szerepel a bukottak között sem található!!! Nem engedi vizsgálni, jegyzőkönyvvezni, a panasz bejelentéseket a meghallgatási jegyzőkönyvveket meg nem is ismeri! Hetente kettő órát dolgozik. Az egy hónapban 8 óra! Amiért közel 800 ezer Ft kap.

A Képviselő testület csak a 100.ezer Ft-t tisztelet dijat veszi fel. Egyetlen egyszer sem inditottak volna eljárást a piaci közszereplők ellen. Nem válaszólnak az állampolgári panaszokra! Teljesen “hülének” nézik és nem mondanak igazat! Itt ez a divat! Hisz a adócsalóktől “vásárolnak” sem számla, sem nyugta, sem engedély nincs nem is volt! A házi kolbászokat a füstös , szemetes asztalokra rádobják a hentesárút amit hűtőben kellene tárolni még a piacon is. /NÉBI/ A piacon botorkáló képviselőasszony nem ért semmihez, még Ő patronálja az adócsalást a hivatallal, és a vezetőség engedélyével!!!

A jegyzőnek is vannak bajok a szakmai felkészültségeivel. Nem ismeri a vizsgálatokat, a jegyzőkönyvveket, a határozati – végzési formulákat! Amikor idekerült – Baksra- a törvényeket sem nagyon ismerte. Búza nagyképű butaságát nem győzte javitani, – törvénytelenűl- majd később megunta a r.Búza visszaéléseit és elment KKFH Önkormányzatához. Ott leakarta váltani az ottani Dr Faragó jegyző urat. Ám nem sikerűlt! Szégyenszemre mdgalázva-megbukottan távozott.
Jelenleg is gyenge- butácska Búza seggét nyalja.
Buta faluvezető mindig azzal dicsekszik hogy Juhász T, Sz G,Farkas S, Püspök Úr a barátai…na meg a Szeiviép a barátai…Jelenleg csak egy támogatja már a többi észhez tért és nem kockáztatja a becsületét a renovéját egy ilyen buta, nagyképű Baksi miatt!!!
Búza a lakosságtól ellopta a Viziközmű pénzét is és hiányossan adta át a dokumentumokat! A jogásza börtönbe került! A többi jogászok nem teljesítették JT parancsát inkább távoztak!! Fülöp Zoltán vizsgálat nélkűl átvette a dokumentumokat [!] Nem tudja kifizetni a lakosságtól ellopott pénzeket! Megkeresésekre nem válaszol! Szeretném (nénk) tudni a lakossággal -közösséggel mennyi pénz van a kasszában és eltudsz-e számolni!! A képviselő asszony – MTM és az emberei -S.J is leszedték a lóvét, meg egy nő KB 1millió Ft tettek zsebre.

Benyalta magát – a jegyző-az Ópusztaszeri Önkormányzathoz. Ott sem ismerik el és nem szeretik. A habitusa kivánalmakat hagy maga után. Dr. Juhász Tünde kormánymegbizott kényszerből kötelezte baksra – mivel senki nem akart baksra jönni- hogy napi kettő alkalomkor ott kell dolgoznia. Bakson senki nem szereti, Csanyteleken sem szeretik. Ő nemcsak a magyarokat hanem a cigányokat sem kultiválja. A bejelentéseket nem veszi komolyan. Nem vizsgálja a panaszbejelentéseket, ami szabálysértés. Nem voltak és nem készültek panaszkönyvvek, sem jegyzőkönyvvek, sem vizsgálatok!!

A mai napig 5 lakos keritéseit leszagadták a kutyatámodásai. Jeleztük a hivatal felé – Lajkó- Kértük hogy a leszakadt keritéseket javitassa meg mert a koborkutyák szét fogják szaggatni a kecskéinket ami eléri a 600 ezer Ft. A mai napig nem intézkedett. A képviselő testületet – teljesen alkalmatlanok- nem érdekli csak a pénz munkanélkül felvétele. A gyenge képességű faluvezető nem engedélyezi a javítást, a beszakadt, beomlott árok lassan 12 éve életveszélyesen tátong a Váradi utca 16/a előtt! Az árok életveszélyes a kislányok- kisfiúk számára!

Lejáratja az állampolgárokat, akik neki nem jelentenek neki semmit. Búza nem cselekszik, Baksra nem jön seki , azok a visszaélések meghagyták a referenciát.
A NAV látokörében lassan kialakul a visszaélések tengelye. Miből van neki közel egy milliárd vagyona.

Több esetben jeleztük Dr . Róth Márton Főispán Urnak a visszaéléseket és az állampolgárok megalázásait;- már nem egyszer. A mai napig nem kaptunk válaszokat, jegyzőkönyvveket…stb.

Akkor mire lehet számolni a hivataltól.
Komolyan még egyesek a mai napig is Juhász Tünde visszajövetelére ápitoznak!? Az nem megy hisz államtitkár. Már jó lenne ha kisepernék Juhász T rosszindulatú leheletét. Tönkre tette a kormányhivatalt a gonszságával….

Az ellenőrzési OV vezetője – Juhász T párti- sem hajlandó a panaszokat, állampolgári bejelentéseket vizsgálni, ha a www.fecsego.eu nemzetközi hirportál a bejelentő – talán a véleményekre, vagy a vizsgálatok tematikai felsorolására várnak? Gyüre I nem fogja vizsgálni a bejelentéseket, inkább K.T, S. Gy – vel közösen távoznak a hivatalból. H.Cs is rajongója a gonosz szellemnek és Ő is távozik.

Az alkalmazottai sincsenek heyzetben, mert folyamatosan félrebeszélnek a parancsnak nem mernek ellenálni?! Félrevezetik az állampolgárokat, K.T , S.ZS

Mai napon felkerestem az OV. A kabinet vezetője javasolta, hogy átkapcsoljja az ellenőrzési osztályra.Ő sem mert intézkedni!
Semperger Úr nem mert intézkedni. dadogott….Ő nem tudhatja hogy elindult e a vizsgálatok!

Dr Róth Mátyás Főispán Úr

Csodálkozom hogy nem meri utasitani a beosztottakat , akik e -területen dolgoznának ha mernének. félnek, vagy parancsot kaptak még Ön előtt ….
A határidő 60 napja lejárt még Önnek is.
Köteles lenne az eljárásokat – mivel szabálysértések tömkelege- napi szinten megfigyelni, számonkérni…stb

Menetközben félig-meddig már javítottak…A többi bejelentés vizsgálatai- jegyzőkönyvvei elmaradtak! Az állampolgárok érdekei igen fontos a Miniszterelnök kormányának is!!

Tisztelettel

Oláh László István
a www.fecsego.eu főszerkesztője, az EU, EP, EB média-sajtó partnere

2022.Nov. 22. 12 óra 40 perc

ui. Ha találkozok Július Cézárral megkérem a császárt tegyen úgy bakssal mint Karthágóval!

www.fecsego.eu nemzetközi hirportál az EU,EP,EB média-sajtó partnere
Leave a Reply 127 megnézve, 2 alkalommal mai nap |