| Mobile | RSS

Oláh László István főszerkesztő barátunk/RENDKÍVÜLI HÍRLEVÉL – Jelentkezz rezsitámogatásért a Rezsimentő Alapnál!

2022.11.28

Dobrev Klára

DOBREV KLÁRAÁRNYÉK-MINISZTERELNÖK

Kedves Barátom!

Már javában zajlik a Rezsimentő Alap jelentkezési időszaka, amelyben a legnagyobb bajban lévő embereket és családokat keressük, akik egyáltalán nem, vagy óriási áldozatok árán tudnák csak kifizetni a decemberben esedékes rezsiszámlájukat. Azt szeretnénk, ha a Rezsimentő Alapban összegyűjtött több mint 20 millió forintból nekik tudnánk segíteni, hogy legalább a karácsonyuk ne a nélkülözésről és a lejárt számlák miatti aggódásról szóljon.

Ha Neked is gondot okoz, hogy befizesd a decemberben esedékes gáz- vagy áramszámlád, itt az alkalom, jelentkezz a Rezsimentő Alap rezsitámogatására! Jelentkezni csak személyesen lehet, erre viszont az ország számos pontján lesz lehetőség. A rezsipontokat, ahol leadhatod a jelentkezésedet, az alábbi linken találod:

MEGNÉZEM!

Mielőtt útnak indulsz, kérlek ellenőrizd az általad választott rezsipont nyitvatartását, ellenőrizd, hogy nálad vannak-e a személyes irataid, valamint ellenőrizd, hogy nálad van-e annak a rezsiszámlának az elektronikus vagy nyomtatott másolata, amelyre a támogatást kéred! Kollégáink természetesen hiteles fotót is elfogadnak a számláról.

Ha Te esetleg a szerencsésebbek közé tartozol és nem szorulsz segítségre, de van olyan ismerősöd, aki igen, kérlek, küldd tovább neki ezt az emailt vagy a fenti linket, hogy bebizonyíthassuk: összefogással még a legnagyobb bajban is segíteni tudunk egymásnak!Számítok Rád!

Dobrev Klára

Leave a Reply 90 megnézve, 1 alkalommal mai nap |