| Mobile | RSS

Orbán Viktor 12 év riogatás után a rádiójában is bemondta: beléptünk a veszélyek korába

Röviden

Idén is folytatódik a magányos rádiós hazudozás.

Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című propagandaműsorában 2023. január 13-án.
Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című propagandaműsorában 2023. január 13-án.Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

RÖVIDENMA, 09:55

Nem zárható ki, hogy 2022-re úgy emlékezünk majd vissza, mint arra az évre, amikor beléptünk a veszélyek korába, Magyarország azonban az összes veszélyre aktívan reagált – magyarázta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió propagandaműsorában.

A kormányfő emlékeztetett: a pandémia után háború jött, amit egy energiaválság követett. A „rossz brüsszeli szankciók” pedig jelentős inflációt okoztak

– HAZUDTA, HISZEN TUDVALEVŐ, HOGY MAGYARORSZÁGON MÁR JÓVAL A HÁBORÚ KITÖRÉSE ELŐTT ELSZÁLLT AZ INFLÁCIÓ, A HIBÁS GAZDASÁGPOLITIKA MIATT.

Orbán azt is mondta: Magyarország az összes veszélyre „aktívan reagált”.

Nem megdermedtünk, nem megúszni akartuk, hanem védelmi állásokat építettünk ki, mesélte a kormányfő, néhány nappal a Vodafone – szakértők szerint teljesen értelmetlen és horribilis összegért történő – állami pénzen NER-kézbe juttatása után.

fecsego.eu//

Leave a Reply 105 megnézve, 1 alkalommal mai nap |