| Mobile | RSS

A pofátlanság csúcsa – Elképesztő lépésre szánta el magát a Honvédelmi Minisztérium Orbán luxusútjai miatt!

Írta G. Kovács Károly -2023-01-16   

Forrás: Facebook.com / Orbán Viktor

Továbbra sem tudni, hogy mennyibe került Orbán luxusrepülős római kiruccanása, ugyanis a Honvédelmi Minisztérium “nem tudja” mennyibe kerülnek a repülőik üzemórái!

Hadházy Ákos a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a Honvédelmi Minisztérium két hónapnyi időhúzás után azt állítja, hogy nem tudja megmondani, mennyibe kerülnek a luxusrepülőik és a 160 fős utasszállítóik repülési órái, ugyanis

“NEM KEZELNEK ILYEN ADATOT”!

A független országgyűlési képviselő szerint vagy hazudnak, vagy tényleg nem érdekli őket, mennyiből lehet elvinni “a miniszterelnöki ülepet” a római étterembe.

Hadházy kiemeli, hogy ezt a cinikus “választ” két hónapnyi időhúzás után sikerült kicsikarni a Honvédelmi Minisztériumból, ugyanis először a repült órák költségét és a repült órák számát kérdezte, de akkor azt válaszolták, hogy a költség közadat, a repült órák száma viszont hadititok, ezért inkább nem mondják meg egyiket sem.

Ezt követően írt az ellenzéki politikus külön egy kérdést a költségekre vonatkozóan, amire újabb egy hónap után érkezett meg ez a semmitmondó válasz,

ÍGY EGYELŐRE NEM TUDJUK, MENNYI ADÓFORINTBA KERÜLT ORBÁN LUXUSGÉPPEL VALÓ RÓMAI HOMÁROZÁSA, VAGY A KATARI MECCSNÉZÉSÉNEK ÚTIKÖLTSÉGE.

Hadházy utánajárása szerint a Falcon repülőgép nagyjából 3,5 millió forintért bérelhető, míg az Airbus szakemberek által saccolt költségei 2,5-3 millió közé tehető óránként.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 60 megnézve, 1 alkalommal mai nap |