| Mobile | RSS

Nem teljesítményértékelés kell nekünk, hanem ez a módszer!

Másfél hete jelentette be a Belügyminisztérium, hogy bevezetnek egy teljesítményértékelő rendszert a pedagógusok részére, hogy “ösztönözzék őket a minőségi munkavégzésre”.

Ez csak egy látszatintézkedés– azt mutatják, hogy foglalkoznak az oktatással és próbálják megoldani a problémákat, miközben ez a rendszer további adminisztrációt és versengést jelent a pedagógusok számára! 

A Civil Közoktatási Platform ELEGY Oktatási Szakbizottsága erre válaszul közölt egy általuk támogatott pedagóguspolitikát, ami ténylegesen javítana az oktatás minőségén és a tanárok életén!Elolvasom a javaslatot!Egy olyan javaslatcsomaggal állt elő a CKP, amely figyelembe veszi a tanárok érdekeit és ami nem a szakma megosztását jelölte ki célul “pontversennyel” és anyagi nyereményekkel, illetve megvonással, hanem az összefogást és a tudásátadást!  

A CKP egy olyan szervezet, ami összefogja az oktatás ügyéért elkötelezett civil szerveződéseket és csoportokat. Az említett javaslat mellett más, oktatással kapcsolatos tanulmányokat is publikálnak, amit szívből ajánlunk számára, akik szeretnének bővebben informálódni a magyar közoktatás helyzetéről. Elolvasom a javaslatot!
Barátsággal,Tanítanék Mozgalom
Leave a Reply 100 megnézve, 2 alkalommal mai nap |