< Böngészés > Főoldal / Egyéb kategória / Blog article: Olvasóink kérésének elegettéve megnyitjuk újból

| Mobile | RSS

Olvasóink kérésének elegettéve megnyitjuk újból

2023. január 24. | hozzászólás | Egyéb kategória

2023. január 20. | hozzászólás | Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, eseményekAz Európai Unió biróságaBíróság/Ügyészség/Szegedi ÍtélőtáblaBlog2Életképek/bulvárEurópai Unió Az Európai Unió Tanácsaeuroparl.europa.eu/news/eneuroparl.huFecsegő hírekFogyasztóvédelemfőszerkesztő blogjaKözéletKultúra, NavnébihSzegedi TörvényszékTudomány/gazdaságWhite House

Bakson nincs tisztesség ember és ember között addig nem is lesz, mig a roma Búza Zsolt faluvezető és Lajkó Norbert jegyző itt marad

Felháboritó ahogy viselkednek a Képviselő tagok és a roma Búza Zsolt s lelki társa a kicsit butácska Lajkó Norbert. A képviselő testületet fel kell oszlatni a roma Búzát el kell zavarni és elszámoltatni, a vagyonával …stb amit mi meg fogunk tenni.
A piac esete vérlázitó. Ezzel a törvénytelen, kormány- Uniós ellenes ragados elmeháborodott zsebespénzre utazók zsebeit ki kell forgatni. Az emberek egymást lopják meg, mint a régi időkben.

A tyúkjainkból kettő átrepűlt – a mai napon 12 óra 12 perckor- felhivtam a önkorm. s tájékoztattam az eseményekről az előadót! Szomszédban, ahol Bercsényi halt meg. Letagadta a hazug Rózsi hogy náluk nincs. A tyúkunk a háta mögött állt. Remélem előveszik a hazugnőt. A fiát a retkes Sanyit kirúgták a közmunkából, hisz egésznap támaszkodott a lapáton és a kollégákkal napi rendszerességgel a kocsmában voltak elérhetőek!

A roma Búza nem mert intézkedni, mivel minden közmunkás sok “élményében” volt sikeres kihallgató!

Nálam nem müködik hogy a halottról jót vagy semmit…ez nem igaz egy jellemtelen ember volt aki meglopta a kormányt, a NAV-ot, az egészség ügyet, átvágta a rendőrséget. Rendőrség még bekapta a cuclit. (Az akkori kapitányt kirugták, az önkormányzathoz ment dolgozni!) Mindenkit átvágott a segédmunkás adócsaló. Ez szubjektivszemélyes EJEB 11 § értelmében.

A roma Búza Zsolt minden elkövetésről tud , a képviselőkkel együtt a fsluban, ám nem mer intézkedni az ellopott maniról tárgyalni….A strómanjai már lebukóban vannak. Lajkónak is távoznia kell, nemcsak innen buci.

Ha találkozok Julius Cézárral megkérem hogy hozasson 15O tonna sót és szántsa fel Baksot, mint Kárthágot. Itt a tisztesség nem jelent semmit.

Az autószerelők, a szobadfestők, és még sokan mások , a piaci tolvajok, akik megkárositják a még meg maradt tisztességes állampolgárokat.
A piacon mindent ellehet adni, mert a tolvajoknak nincs számlájuk, sem blokk, sem csekkük, a kolbászokat, a sonkát, a tepertőt, ott nyiltan árúlják, és megkárosítsák a szegény nyugdijasokat, a ” vásárlók” köpnek az asztalra, káromkodnak Az adócsaló kolbász – sonka-szalonna árus , a disznóit feldolgozzák és árulja a hitelten engedélynélküli beteg disznókat…Orvosilag nem ellenőrzött!

Roma Búza Zsolt nem mer intézkedni, hisz heti kettő órát dolgozik

A Nemzeti Egészségügyi Központot erről az adócsalásokról , sem a kormányunk, sem a NAV , sem a BM nem tud semmit.

Szándékosan a roma Búza Zsolt megkárositsa az államot, a NAV-ot és a vásárlókat…stb, ami itt lebeg a levegőben az már halálos.
roma Búza Zsolt a ” barátaid” már előre levágták a kezedet… Ez egy római mondás..ja, te ehhez nem értesz. Akire hivatkozól F. S a hatalom nagy vesztese lesz. Sajnos a pap is elmerűl az adóságban…te ezt úgy sem értheted.

A Koszorúkészitő sem irni , sem olvasni nem tud! Negyven éve lopja meg az államot, a NAV-ot, a Kormányt s a többit és súlyosan megkárosítja a lopásaival nemcsak az államot hanem az állampolgárokat is kifosztja. Hat milliós lakodalmat csinált….bezsebelt a ragados nem fizetett adót a mai napig sem , pedig a Sándorfalvi Temetősre hivatkozik… Csak hazudik

Az egész családja , Kócsóék, akik kőkemény adócsalásból szerezték a vagyonukat!! Nem fizetet több évtizede adót megkárositotta a kormányt a NAV-ot, …stb és az állampolgárokat is félrevezette.

A lánya Kócsó Anikó a részeges fiát el kellett volna vitetni az elvonókurára, a Bence öccse meg a fiúkat szereti. Lányát Ormándi Katát meg a gyógyintézetbe, mert rettek, hogy fény derül a hazugságaikra! A jellemtelen rendőrség a szellemmekkel társalog hazugságvizsgálatt mellett. Dobos Flóra a hazug, jellemtelen , gerinctelen aki nem mer szembenézni a rombolásával.

Sebaj hamarosan Nemzetközi Biróság elé fogtok állni.

Ja , azt ne felejtsétek el, hogy ezzel az előélettel – alkoholizmussal- nem vesznek fel benneteket egyetlen Főiskolára , egyetemről meg ne is álmodozatok… én nem tudok felejteni… a hirek villámgyorsan terjednek! Ja, ti nem vagytok alkalmasok az “épitésre”, rátok nem lesz szükség… ám viszont mindig lesz aki figyelmezteti a Főiskolát – Egyetemet a Tepertő Fesztivál rombolásaitokról, na meg az erről irt cikkek Mementóként fogja rágni az agyatokat, meg a sziveteket. Mert ti is cigusok vagytok(!) és azok is maradtok….egyébbként gyűlőlitek a romákat hazug disznók vagytok, képmutatók. Ám bizon a részeges Bencében – remélem a nagyseggű neje elválik- aki 07 én 17 óra 22 perckor busszal hulla részegen érkeztek a Váradi utcába és Bence kiabált állj meg a nagyseggeddel, mert belerugok. Ne hazudjatok mert a félelem bére elvághatja az állmaitokat.

Roma Búza Te alkalmatlan vagy a vezetésre. Csóróként -romaként születtél, nem tudsz váltani. A nyagyképűséged visz a sirba!!Ne szégyelld a cigányságodat.Képviseld Őket, de te hazudtál a választásokon. Becsaptad őket, akik – romák- biztak benned. Becsaptad a véreiteket…Neked már nincs remény …

Ja, azt is letagadod hogy itt van a fecsego.eu nemzetközi szerkesztőségünk hírportálja az EU EP EB sajtó-média partnere a faluban! Mennyi házat vettél a semmiből a családodnak, hol építkeztél a megszerzett vagyonból, a véreid azt is suttogják hogy romcsiknál is van beruházásod, elloptad csatornázási pénzeket, nem tudsz elszámolni vele, F.S a felelős, a mai napig nem fizettétek vissza a Baksi családoknak a 100 ezer ft -t….Majd folytatjuk!!!

A bíróság már egyszer figyelmeztetett a szándékos hazudozásaidat fejezd be! Szerkesztőségünk bebizonyította dokumentummal a hazugságaidat! Nagyképűséged lesz a sírod, na meg a sogun!

2023 Január 20
14 óra 08 perc.

www.fecsego.eu nemzetközi hirportál az EU,EP,EB média-sajtó partnere
Leave a Reply 73 megnézve, 1 alkalommal mai nap |