< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: ❗ István László, Madarász Zoltán megköszönte a leveleket! ❗

| Mobile | RSS

❗ István László, Madarász Zoltán megköszönte a leveleket! ❗

Kedves István László!
Talán te is olvastál arról, hogy egy levélíró kampányt szerveztünk a Dharma Állatmenhelyért. A menhely veszélybe került, egy “földesúr” akarja megkaparintani a legelőket, ha ő megszerzi, akkor a több mint 130 mentett és sérült állat mind a vágóhídra kerül. A segítségetekkel több mint 820-an írtunk levelet Madarász Zoltánnak, az Agrárkamara Somogy megyei elnökének!
Összefoglaljuk, hogy mi történt a tárgyaláson: Február 2-án, csütörtök reggel 8.30-kor az Agrárkamara Kaposváron tárgyalta a Dharma-ügyet. A mi csapatunk is ott volt Gabival és Csabával, és bár szerettük volna végigülni a tárgyalást, a legelején kiküldtek mindenkit Gabin és az ügyvédjükön, Andráson kívül az utcára. Sem a 24.hu újságírói, sem a noÁr tagjai, sem Csaba nem maradhatott bent. 
Gabi és András bent bizonyítékokkal próbálták elmagyarázni Madarász Zoltánnak, hogy a “földesúr” – akinek korábban a javára döntött a Földbizottság – nem töreki földműves, hivatalosan budapesti lakcímre van bejelentve. Gabiék kérdéseire nem válaszolt a bizottság, hiába kérdezték, hogy a Földesúr elővásárlási jogáról mit tudnak.
 Madarász cinikusan megköszönte Gabiéknak, hogy mi kitettük fényképét a Facebookra. És a “magán” email címére érkezett leveleknek is örült.Ezután Madarász Zoltán közölte, hogy nem közlik velük az állásfoglalásukat, majd 30 napon belül megküldik postán.
 Nem adjuk fel a harcot a Dharmáért és a több mint 130 mentett állatért!Reméljük, hogy a Bizottság végre az igazságot és nem a hazug kapzsiságot választja! Ahhoz, hogy még több ügy mellett ki tudjunk állni, a te segítségedre van szükségünk! 
Támogasd adományoddal a mozgalmunkat!
Leave a Reply 129 megnézve, 2 alkalommal mai nap |