< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Blog2, Életképek/bulvár, eszter.balazs@europarl.europa.eu, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Baksi röhej, avagy az 5Okg-os kutya vigan rombolja a keritéseket a Váradi utcában. /mai napon is/ A roma Búza meg a lánytestű Lajkó nem akar semmit tenni, inkább lejáratja baksot a fertőt.A jelentésemet irásban már leadtam… Köszönet Jaksa Zsanet Úrhölgynek. A helyi vizsgálat remélem helyben lesz jegyzőkönyvezve és vizsgálatot inditanak..

| Mobile | RSS

Baksi röhej, avagy az 5Okg-os kutya vigan rombolja a keritéseket a Váradi utcában. /mai napon is/ A roma Búza meg a lánytestű Lajkó nem akar semmit tenni, inkább lejáratja baksot a fertőt.A jelentésemet irásban már leadtam… Köszönet Jaksa Zsanet Úrhölgynek. A helyi vizsgálat remélem helyben lesz jegyzőkönyvezve és vizsgálatot inditanak..

Baksi röhej, avagy az 5Okg kutya vigan rombolja a keritéseket a Váradi utcában. /mai napon is/ A roma Búza meg a lánytestű Lajkó nem akar semmit tenni, inkább lejáratja baksot a fertőt.A jelentésemet irásban már leadtam… Köszönet Jaksa Zsanet Úrhölgynek. A vizsgálat remélem nem a biróságon fog kikötni.

Sebaj, mondja a roma Búza Zsolt, hisz ugy sem hallja senki, mivel ő és a lányos hangú Lajkó hallja. Elég az! Engem nem érdekel semmi mert besejárok nekem cigánynak elég a nyomdám meg a lóvé.

A mai nap ismételten jeleztem a “majdnemhivatalnak” hogy a részeges Ormándi Ferenc a jobb kezébe tartotta a seprűt, és az 50kg-os feket kutyája huzta. Loholt a kutya hisz a részeges Ormándi, – na nem sokára érkezik a hazug-link ablaktörő részeges fia, aki félrevezette a gyenge méltatlan Kistelekirk- is seprőel terelte vissza.

Haver képzeld el az alkoholista Bence megtalálta a kocsmát, -bakson, mert biciglivel jár- az anyja sugta a fűlébe – nesze 10 ezer és nyugodtan igyál. A rendőrséget beszopattad. Már több hete élvezi a hangoskodást a kocsmában….ő nem iszik, csak vederből – a Kistelekirk meg beszopta.

Dobos Flóra, és Ormándi Kata beszoptatták aki szerette volna,mert ha akarta, akkor nem akarta, ám ha nem akarta akkor viszont akarta volna de a cigányozás a torkán akadt meg, hisz ők is cigányok csak szégyellik bevallani, mert nem vakarta, pedig akarta, a nagy téglalapsegg csak úgy csattant az utcán.

Haver figyelsz!

A Váradi utcában arra lettek figyelmesek hogy a totális aranyrészeg alkoholistának az Ormándi Anikó a gyenge képességű anya-felkapcsolja a villanyt hogy haza találjon , illetve megtalálja a bejáratot a súlyos alkoholist fiának.

Mikor elmegy a részeges abkat- róló törő azonnal felkapcsolja a villlanyt.

Mások nem tudnak aludni, mert zavarja őket a 500% villanykörte!

Későbbi órákban- akkor érkezik a busszal az alkoholista férje is Na ekkor már az alkoholista férje a bece neve- ganajos megjelenik… a buta segg akinek a lányát Ormándi Kata nagynénje félelmében dobálja az utcán a levegőbe, mert annyire fél hogy reszket a leke a hazugságtól, Dobos Flóra már nem mer kimenni az utcára. A lelke megtört a hazugságai miatt. Ormándi Kata teljesen összeroppont a hazugságoktól – nem felvételizhetnek Főiskolára a betörések miatt- az apja, Péter nem igen szereti ezt a családot…a baksi emberek ezt suttogják.

Hallod haver tényleg buta -seggbuta.

El akarja hagyni ezt a fingi-linki beteg családokat. Nem érzi, nem érti ömagát—– ebben a milliőben. Rádöbbent itt nincs már keresni valója. A szeretet- a szerelem számára….. csak nem itt!!

Leave a Reply 215 megnézve, 1 alkalommal mai nap |