< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, Közélet, Kultúra / Blog article: Hódmezővásárhely Megüresedett egy sor álláshely Vásárhelyen

| Mobile | RSS

Hódmezővásárhely Megüresedett egy sor álláshely Vásárhelyen

2023.03.15. 20:40

Jegyző nélkül marad a városháza. Archív Fotó: Török János

Az önkormányzatnál hirtelen megszaporodtak az üres álláshelyek. A város új jegyzőt keres, mert Karsai Évafelmondott, április 10-től nem dolgozik. A pályázatot kiírták, április 30-ig lehet jelentkezni a pozícióra. A tapasztalatok szerint elsőre még nem sikerült jegyzőt választani az elmúlt években, úgyhogy nem tudni, ki lesz a törvényesség őre a városházán, mivel aljegyző sincs, pedig már jó ideje hirdetik a munkakört. A legutóbbi pályázat március 15-én járt le. 

Számviteli csoportvezetőt, számviteli, iktató ügyintézőt, közterület-felügyelőt is keres a város. Molnárné Masir Erika, a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. és a Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója is felmondott, új főnök kerestetik a két önkormányzati tulajdonú cég élére, március 20-ig lehet jelentkezni. 

Miklós Péter decemberben állt fel a Tornyai János Múzeum, Könyvtár és Művelődési Központ összevont intézmény főigazgatói székéből. A helyére sem találtak még szakembert, a mostani pályázat szerint március 31-ig lehet beadni a jelentkezést. 

fecsego.eu/Délmagyar

Leave a Reply 32 megnézve, 1 alkalommal mai nap |