< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Német Ferenc: A baloldali városvezetés már nem a szegediek érdekét tartja szeme előtt

| Mobile | RSS

Német Ferenc: A baloldali városvezetés már nem a szegediek érdekét tartja szeme előtt

POLITIKA

SZERZŐ: KIBÉDI PÉTER (KIP) 2023. MÁRCIUS 17.

Több, a szegediek mindennapját befolyásoló problémára hívta fel a figyelmet az elmúlt hetekben a szegedi Fidesz-KDNP, melyből kitűnik, hogy a baloldali városvezetés már nem a szegediek érdekét tartja szeme előtt – jelentette ki sajtótájékoztatóján Német Ferenc, a Fidesz önkormányzati képviselője.

„Mi úgy gondoljuk, hogy a pedagógusok és egészségügyi dolgozók támogatása helyett nem szolgálja a szegediek érdekét, hogy a baloldali városvezetés ingatlankezelő cége egészségügyi dolgozókat és pedagógusokat akar utcára tenni.

Úgy gondoljuk, hogy a családok támogatása helyett a Gyurcsány Ferenccel kötött megállapodás keretében alpolgármesterré kinevezett DK-s Binszki József törvénytelenül bezáratott 4 szegedi óvodát, amellyel 120 szegedi családot hozott rendkívül rossz helyzetbe, szintén nem a szegediek érdeke.” – sorolta Német Ferenc.

Az önkormányzati képviselő kiemelte, hogy a baloldali városvezetés nyolcadjára is törvénytelen lakásrendelete, sem a hátrányos, kiszolgáltatott helyzetben lévő szegedieket szolgálja.

„A szegedi baloldal folyamatosan a magyar emberek érdekeivel, egyszersmind a magyar kormány békepárti és szankcióellenes politikájával szemben határozza meg tevékenységét.

Senkit ne tévesszen meg a százmilliókból fenntartott baloldali propaganda, a baloldal semmit sem változott a Gyurcsány-korszak óta. Ma is a külföldi érdekeknek megfelelő kottából játszanak.” – hangsúlyozta a kormánypárti képviselő.


Német Ferenc idézte a Nézőpont intézet friss kutatását, amiből kiderült, hogy a magyarok többsége szerint semmilyen külföldi kampánytámogatás sem elfogadható. Tízből heten ellenzik az amerikai támogatásokat, és tízből hatan az EU-ból érkező támogatásokat sem tartják elfogadhatónak a választási kampányokban.

„Ezek rendkívül beszédes számok.

Mihálik Edvin és Szabó Sándor pedig már hetedik hónapja hallgatnak arról, hogy a guruló dollárokból mégis mennyi jutott nekik, hogy a szegediek érdeke ellen dolgozzanak?”

– zárta gondolatait Német Ferenc.

fecsego.eu/Szeged!Ma

Leave a Reply 106 megnézve, 1 alkalommal mai nap |