< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Sport / Blog article: FEGYVERES TÁMADÓK RABOLTÁK KI AZ UTCÁN, SOKKOT KAPOTT A VILÁGBAJNOK BOKSZOLÓ

| Mobile | RSS

FEGYVERES TÁMADÓK RABOLTÁK KI AZ UTCÁN, SOKKOT KAPOTT A VILÁGBAJNOK BOKSZOLÓ

ORIGO2023.03.27. 08:34

A korábbi világbajnok ökölvívót, Amir Khant és feleségét Londonban a nyílt utcán rabolták ki fegyveres támadók.

Bors megírta, hogy a 36 éves brit ökölvívó egy étteremből távozott a feleségével, amikor megtámadák az utcán. A házaspár mellett megállt egy autó, amiből fegyveresek ugrottak eléjük, puskát szegezve rájuk.

Abban a pillanatban attól féltem, hogy a gyermekeim apa nélkül nőnek fel. Azt gondoltam, mindketten meghalunk” – nyilatkozta a bokszoló, aki átadta a rablóknak a 30 millió forintot érő karóráját.

Amir Khant és feleségét az utcán rabolták ki fegyveresekFORRÁS: AFP/OLI SCARFF

Khan elárulta, halálfélelme volt, ugyanis attól rettegett, hogy a támadó meghúzza a ravaszt. “Tényleg az járt a fejemben, hogy a gyerekek az apjuk nélkül nőnek fel, hogy Faryal egyedül neveli őket.Az életem lepergett a szemem előtt. Jobbra fordítottam a fejem, mert azt gondoltam, ha már lelő, akkor a fejem oldalát találja el. Nem akartam látni, hogy jön a golyó” – tette hozzá a sportoló.

A támadást végül sértetlenül megúszta Khan és a felesége, a tolvajok elmenekültek a karórával.

fecsego.eu//

Leave a Reply 293 megnézve, 1 alkalommal mai nap |