< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, Közélet, Nav, Szegedi Törvényszék, Vásárlói panaszok / Blog article: Baksi komment/ a Mini ábc szándékosan járatja le és élvezi az önkormányzat tehetetlenségét. Zsebbe van nekik Búza/Lajkó akik a jégre léptek.

| Mobile | RSS

Baksi komment/ a Mini ábc szándékosan járatja le és élvezi az önkormányzat tehetetlenségét. Zsebbe van nekik Búza/Lajkó akik a jégre léptek.

Baksi komment/ a Mini ábc szándékosan járatja le az embereket, és élvezi az önkormányzat tehetetlenségét. Zsebbe van nekik Búza/Lajkó akik a jégre léptek.

Kedves újságírói úr
Tegnap 05 óra 11 perckor már ott ültek az alkoholisták a padon! A mini bohózat a neve miatt lejáratta az így is a sárga földbe döngőlt önkormányzatot. Búza tehetetlen, nem ért ez semmihez. A csatornázási pénzeket eltudta nyíltan lopni, a barátja meg támogatta. Nem beszélve Dobossal közössen ellopták a kultúr egyesület pénzét. A lányát abból a lopott pénzből ruházta fől.
A boltosok gyenge szakmailag jàtszák meg magukat
Xxx

Leave a Reply 230 megnézve, 1 alkalommal mai nap |