< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Kultúra, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: TECH. Mégis kiűzik Európából az egyik legnagyobb mobilgyártót?

| Mobile | RSS

TECH. Mégis kiűzik Európából az egyik legnagyobb mobilgyártót?

A

ORIGO2023.05.12. 06:30

Belsős források szerint június 30-án Franciaországból is távozik az Oppo, amely nemrég még a Huawei egykori helyére pályázott Európában.

Az Oppo tavaly kénytelen volt kilépni a német piacról, a Nokiával folytatott jogi vita eredményeképp. Márciusban jelent meg egy olyan jelentés, amely szerint az Oppo és a OnePlus egyaránt elhagynák Európa legnagyobb piacait. Mindkét márka tagadta ezt, de kezd úgy festeni, hogy mégis bajban van az óriáscég.

Oppo Find X5 ProFORRÁS: CNET

Frandroid számos francia Oppo-dolgozót faggatott, és végül a forgalmazással megbízott cég egyik dolgozója árulta el, hogy befejezik a munkát június 30-án. Egy oppós sales menedzser szerint pedig arról tájékoztatták a dolgozókat, hogy az új Find X és Reno modellek náluk már nem jelennek meg, és már a Find N2 Flip sem lesz boltokban kapható. Állítólag június 30-án leállítják a hirdetéseket és a forgalmazást is.

Az Oppo azt állítja, hogy június 30. után is ott lesz a francia piacon – de szakértők szerint lehet ez nem jelenti azt, hogy mobilokat is kínál majd, hiszen Németországban is ott van még, de csak viselhető eszközt és fejhallgatót árult például. Mostanra pedig már azokat sem. A szoftverfrissítések leállásától persze nem kell tartani.

fecsego.eu//

Leave a Reply 75 megnézve, 1 alkalommal mai nap |