< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Oláh László István főszerkesztő Úr/ Pünkösdi programok az Emlékparkban – sajtóközlemény és meghívó

| Mobile | RSS

Oláh László István főszerkesztő Úr/ Pünkösdi programok az Emlékparkban – sajtóközlemény és meghívó

Kodacz.csengele@opusztaszer.hu küldőtől 2023-05-24 14:34

Tisztelt Szerkesztőség!

A pünkösdi hétvégén is programkavalkáddal várja az Emlékpark a látogatóit! Május 28-án, vasárnap a Kalandos Emlékhely programsorozat keretében gyermeknapi programok, a Madármegfigyelési nap keretében pedig többek között solymász és kutya engedelmességi bemutató is elérhető lesz. Május 29-én, hétfőn a Pünkösdölő legizgalmasabb eseményének a pünkösdi királyválasztás ígérkezik, mely során látványos ügyességi lovas vetélkedőn mérettetik meg magukat az indulók.

Mellékelten küldöm a rendezvényről szóló sajtóközleményt, amely a részletes programot is tartalmazza valamint a használható fotót. Kérem, amennyiben módjukban áll, adjanak hírt eseményünkről, amelyre a sajtó képviselőit is szeretettel  várjuk!

Részvételi szándékukat kérem jelezzék írásban, május 26., péntek 12 óráig!

Köszönöm szépen!

Üdvözlettel,

Kodácz Csengele

marketing vezető

ÓNTE Nonprofit Kft.

H-6767 Ópusztaszer, Szoborkert 68.

Leave a Reply 45 megnézve, 1 alkalommal mai nap |