| Mobile | RSS

Katalin hercegné nyilvánosan kért segítséget

Ivanova DanielaMA 12:02

Katalin hercegné szívéhez mindig is közel állt a jótékonykodás, és nagyon fontos számára, hogy uralkodóként a népszerűségét jó ügyekre fordítsa. Ezúttal állami gondozásban lévő fiatalok támogatását tűzte ki célul, melynek eléréséhez maga is segítséget kért.

Előfordul, hogy még Katalin hercegnének is segítséget kell kérnieFotó: WPA Pool/Getty Images

Katalin hercegné számára szívügy, hogy segítsen a rászorulókon, és ez most sincsen másképp. Úgy döntött, hatalmas összefogásra buzdítja az embereket, hogy összesen 5,7 millió dolláros adományt tudjon összegyűjteni a hátrányos helyzetben élő gyerekek számára. A 41 éves Katalin hercegné célja, hogy segítsen a Foundling Múzeum„hosszú távú jövőjének” biztosításában, akik nevelőintézetben felnőtt fiatalokat támogatnak – írta meg a PEOPLE magazin.

Évszázados jövőre vágynak

A szervezet a következő 999 évre szeretné biztosítani a múzeum fennmaradását, valamint a Foundling Hospital Gyűjtemény megőrzését, ehhez pedig még 1,2 millió dollárra van szüksége. Katalin hercegné, aki a központ védnöke, szerdán kiadott nyilatkozatában kijelentette, hogy a Foundling Múzeum több mint húsz éve kínál úttörő kreatív „programokat, valamint olyan támogatást, amely megváltoztathatja a hátrányos helyzetű családok és fiatalok egész életét.”

Az életük pozitív fordulatot vehet

„A szervezet úttörő munkássága számomra a világot jelenti, amellyel minden gondozásban lévő fiatalt támogattak abban, hogy alapjaiban változtathassák meg életük jövőbeli irányát. Ez azt mutatja, hogy soha nem késő változtatni, és a megfelelő segítségnyújtással képessé tehetjük a nehézségekkel küzdő embereket arra, hogy leküzdjék a kihívásokat, és elérjék céljaikat” – nyilatkozta Katalin hercegné.

Még bőven van tennivaló

A Foundling Múzeumnak 1,2 millió dollárra (1 millió GBP) van még szüksége ahhoz, hogy elérje az 5,7 millió dolláros (4,6 millió GBP) célt az adománygyűjtés során. A szervezők 20 alapítvány adományaival lettek eddig gazdagabbak, és most a nyilvánosság felé fordultak, amelyben Katalin hercegné személye már most hatalmas segítség.

Katalin hercegnét milliók előtt alázták meg

Katalin hercegnét milliók előtt alázták meg

fecsego.eu/Glamour

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |