< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Menczer Tamás a DK-nak: Gyurcsány nem bohókás öregúr, hanem az őszödi Böszme, Gréczy pedig „a legendás mutogató” (Videó)

| Mobile | RSS

Menczer Tamás a DK-nak: Gyurcsány nem bohókás öregúr, hanem az őszödi Böszme, Gréczy pedig „a legendás mutogató” (Videó)

PESTISRÁCOK.HU2023-05-30

„A kormány a baloldallal ellentétben válságok közepette is megvédi a munkahelyeket, a rezsicsökkentést, a nyugdíjakat!” – írta Menczer Tamás a közösségimédia-oldalára feltöltött videójához, amelyen az látható, hogy az Országgyűlésben miként válaszol a kormány intézkedéseit kritizáló DK-s politikusnak, Varga Zoltánnak.

Önök csődbe vitték ezt az országot, ennek ellenére szégyenérzet nélkül itt bármit elmondanak. Ez persze nem meglepő, az Önök vezetője mégis csak a nagy mesemondó, az őszödi böszme, és ha már Gréczy képviselő úr volt kedves közbeszólni: önt, a legendás mutogatót is visszahozták ide a haza nagyobb dicsőségére

– fogalmazott Menczer, akinek szavai mélyre fúródtak: Gréczy anélkül kezdett üvöltözni, hogy szót kapott volna. A szóváltás azzal kezdődött, hogy Varga Zoltán (DK) az akkumulátorgyárakkal kapcsolatban azt mondta: Magyarországra csak betanított munkát igénylő összeszerelő üzemek jönnek, míg Németországban a gyártás mellett oktatás és kutatás-fejlesztés is folyik majd. Az a munkaalapú társadalom, ahol nem a magas hozzáadott értékű munka a fontos, a leszakadás útját jelenti, hiszen a hozzáadott érték teremti meg a tisztességes bérek fedezetét – hangsúlyozta. Hozzátette: a DK árnyékkormánya emelné a béreket.

Menczer Tamás, a külügyi tárca államtitkára válaszában Gyurcsány Ferencet a rendszerváltás utáni időszak legkártékonyabb alakjának nevezte, hangsúlyozva, hogy az akkori baloldali kormány csődbe vitte az országot.

Fotó: Hatlaczki Balázs/PestiSrácok.hu

fecsego.eu//

Leave a Reply 83 megnézve, 1 alkalommal mai nap |