< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Hatalmas bevétele volt tavaly Hadházy cégének, meglepően nőttek a személyi ráfordítások

| Mobile | RSS

Hatalmas bevétele volt tavaly Hadházy cégének, meglepően nőttek a személyi ráfordítások

PESTISRÁCOK.HU2023-06-01

Hadházy Ákos cége, a Hadházy-Vet Kft. bevétele 2017 óta folyamatosan emelkedik, sőt, 2021-ben kiugró eredményt produkált: a 2020-as 43 millióról 2021-ben 70 millió forintra emelkedett – írja a Tűzfalcsoport blogbejegyzésében.

A blog írói ezzel kapcsolatosan utánajártak, vajon meglepő-e, hogy egy szekszárdi, 3 fős állatorvosi kft. bevétele 70 millió forint. Az általuk megkérdezett állatorvos szerint ez kiugróan jó eredménynek számított, mivel egy 23 fős létszámmal működő budapesti állatorvosi cég például ugyanebben az évben “csak” 258 milliós bevételt realizált.

A friss cégnyilvántartási adatok szerint a 2022-es év rekordbevételt, közel 100 millió forintot eredményezett Hadházyék számára. Magában a cégben annyi érdemi változás történt, hogy Hadházy felesége is vezető tisztségviselő lett. A létszám 2021-ben 3 főről 4 főre emelkedett, 2023-ra már 5 főt számlál. És itt van egy érdekesség, amely a blog könyvvizsgáló forrása szerint elgondolkodtató, hogy mitől emelkedtek meg a személyi jellegű ráfordítások közel négy és félszeresére, holott még duplájára sem emelkedett a létszám.

Forrás: Tűzfalcsoport/Bisnode

fecsego.eu//

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |