< Böngészés > Főoldal / dr.Benyik atya blogja, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, White House / Blog article: Bőven vagy vetsz?  

| Mobile | RSS

Bőven vagy vetsz?  

Kedves Oláh István László!
Mindannyian az aratás törvénye szerint éljük az életünket. De mi is az aratás törvénye?Aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat. Ha almamagot vetsz, nem fogsz körtét kapni, almát fogsz kapni.  Amit vetsz az életedben, azt fogod aratni is. 
Ha a pozitív dolgokra fókuszálsz, az fog erősödni benned! “Formálódj pozitívvá” a 23+1 részes kihívásunkban az alábbi 5 témával is mélyebben foglalkozunk: – FIGYELJ AZ ERŐSSÉGEIDRE! Ha nem figyelsz eléggé az erősségeidre, nem lesz örömteli az életed, nem fogod jól érezni magadat a bőrödben!» 2 gyakorlatot is mutatok az erősségeid felismeréséhez és begyakorlásához.
» Megtudhatod azt is, hogy a képességeidet miként fejlesztheted talentummá.
 FEJEZD KI A HÁLÁDAT! Ha nem tudatosul jobban benned a hála, sosem fogsz igazán megelégedett lenni.» STOP táblákra hívom fel a figyelmedet, amelyek a te életedben is jelen lehetnek. 
» Olyan gyakorlatot is kipróbálhatsz, amelyek segítenek a jó szokások kialakításához.
» Egy bencés szerzetestől egy ösztönző leckét kapsz arról, hogyan lassulj le, hogyan tekintsd jól az életedet, és hogyan találod meg, merre kell menned. » Megismerhetsz egy nagyszerű “méreg-telenítő” eszközt is, egy hálaimával.
– ÉLJ NAGYLELKŰEN! Ha nem tudsz nagylelkű lenni, akkor sosem fogod értékelni azt, amid van, amivel az Isten megajándékoz.» Megismered azt, milyen hatással lehet a nagylelkűséged mások életére.» Egy történetet olvashatsz, hogyan vált egy szegény család gazdaggá.» A Szentírásból példákat mutatok az adakozásra.
– TANULJ MEG BÍZNI! Ha nem tanulsz meg bízni, akkor sosem találod meg a nehézségek közepette a jót, a pozitívumot, azt ami előre visz.  » Megmutatom neked, hogy mit is jelent a pozitív gondolkodás, hogyan ébredj reggelenként bizakodóan.
» Megismerheted és begyakorolhatod a pozitív gondolkodás 12 pontját.» 6 tippet kapsz a nehéz élethelyzetekhez.
» Egy történet egy férfiről, aki akkor is örül, ha esik az eső, és akkor is, ha nem.
– KAPCSOLÓDJ JOBBAN AZ EMBEREKHEZ! Ha nem tudsz jól kapcsolódni a szeretteidhez, az embertársaidhoz, akkor sosem leszel egészséges és kiegyensúlyozott.» Kik a legfontosabbak számodra? 5 tippet kapsz ahhoz, hogyan leszel képes jobban ápolni velük a kapcsolatot. Természetesen, gyakorolhatod is!» 7 tanácsot kapsz ahhoz, hogyan lehetsz könnyebben együtt másokkal.» Egy megunhatatlan történet tanulságaira mutatok rá. 6 nap múlva, június 16-án kaphatod meg ezeket az anyagokat.Utána már nem lesz elérhető ez a kurzusunk!Igen, kérem a FORMÁLÓDJ POZITÍVVÁ online kurzus anyagait » Mikor a földműves megnézi a terméketlen, sivár földjét, nem siránkozik miatta. Kimegy és elkezd valamilyen magot vetni. Ha kevés a mag, választania kell. Megtartja, felhalmozza, vagy továbbadja, elveti. Ha megtartja, akkor ez mindene, ez az összes, amije van. Ha azonban elveti, az az egy mag megsokszorozódik. Ez csodálatos dolog.Mindig többet aratsz, mint amit vetettél. Ha energiát fektetsz abba, hogy a jót keresd az életedben, hogy a pozitívra fókuszálj, a pozitívat “vesd el” a sok nehézség közepette is, akkor sokkal többet fogsz “aratni”, sokkal jobb lesz az életed, mint amit beletettél, amire számítottál.

Segítünk itt, hogy bő “termést” hozzon a te életed is  »A kurzus csak június 16-ig lesz elérhető. Utána nem.
Leave a Reply 168 megnézve, 1 alkalommal mai nap |