| Mobile | RSS

Itt a pszichológusi szakvélemény Orbánról!


Írta Oros Bence -2023-07-08    

Döbbenetes, miket árult el magáról a miniszterelnök!

Gyáva, öntelt és tahó – ezekkel a szavakkal jellemezte Orbán Viktort egy szociálpszichológus a Népszavának annak kapcsán, hogy a miniszterelnök csak sértegetéssel tudott reagálni arra, amikor Hadházy Ákos ellenzéki képviselő a parlament folyosóján arról kérdezte: ki adott utasítást arra, hogy a honvédségi repülő a miniszterelnök magánprogramja miatt Egyiptomból kerülőt tegyen az olaszországi Pisába? Amint azt mi is megírtuk, Orbán válasz helyett csak zavartan nevetgélt, illetve Hadházy Ákost sértegetve sunyinak és „szőrét hullató, rossz vidéki rókának” nevezte az ellenzéki politikust. A lap által megkérdezett Síklaki István szerint

ORBÁN VISELKEDÉSÉBŐL AZ JÖTT LE: „MIT AKAR EZ A CSÓRÓ KIS PARLAMENTI KÉPVISELŐ? NEM TUDJA, HOGY NEKEM HÁNY EZER HOLDAM VAN?”

Hadházy azzal a megjegyzéssel tette ki a közösségi oldalára a videót, hogy ilyen az, amikor Orbán Viktor valódi kérdést kap, és nincs módja kikerülni. Síklaki István úgy véli, a saját értékrendje alapján nyilvánvaló, hogy Hadházy jött ki jobban a szituációból, hiszen ő azt tette, ami egy ellenzéki képviselőnek a dolga.

A SZOCIÁLPSZICHOLÓGUS SZERINT ORBÁN VISELKEDÉSE KIVÁLÓ ELEGYE VOLT A TAHÓSÁGNAK, AZ ÖNTELTSÉGNEK ÉS A GYÁVASÁGNAK.

A szakember azt is hozzátette: tragikus, hogy a magyar társadalomnak van egy igen jelentős része, akik számára az Orbán Viktor által képviselt mentalitás elfogadható. A szociálpszichológus azt is megjegyezte, hogy a miniszterelnök részéről ez nem egyfajta felvett szerep, hanem őszinte, zsigeri megnyilvánulás, mivel Orbán azon már rég túltette magát, hogy hazai pályán meg kellene játszania magát. Amikor Putyinnal vagy valamelyik európai vezetővel találkozik, máshogy viselkedik, de Orbán Viktor Magyarországon a saját egyéniségét hozza.

fecsego.eu/pesti bulvár

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |