| Mobile | RSS

Oláh László István főszerkesztő barátunknak/ Ha jól döntesz, 3 nap múlva új lelki élmények várnak rád! 

Ha jól döntesz,
3 nap múlva új lelki élmények várnak rád! 
Kedves Oláh István László!
Emlékeztetnélek, hogy már csak 3 NAPOD MARADT, hogy eldöntsd, jelentkezel-e augusztus 1-től a Heti Lélekemelő Körbe, ahol új lelki élmények várnak rád…
Kattints ide és tarts velünk a Heti Lélekemelő Körben »
Tudod, a szombat egy egészen különleges nap a Heti Lélekemelő Körben. Hogy miért?
Isten Igéjét, Isten Szavát, üzenetét helyezzük a fókuszba. Dr. Finta József atya, a kecskeméti főplébánia plébánosa szombatról-szombatra nagyszerű történetekkel és gondolatokkal segít elmélyülni az aktuális vasárnapi szentírási szakaszokban. (Az olvasási idő mindössze 3-4 perc).
Legyél bátor ember! Vedd igénybe Finta atya Szentírás-magyarázatát, amely egyfajta bibliaiskolának is felfogható, amelyen keresztül a Szentlélek szól hozzád! Segít szembenézni az életed kihívásaival, és hozzájárul, hogy ha görbülsz a teher alatt, akkor képes legyél felegyenesedni, megtalálni az utadat, helyesen dönteni. Ismered az útjelzőket?Azért tanuljuk az KRESZT-t, hogy felismerjük a útjelzők jelentését, és helyesen közlekedjünk. Ha ismered a jeleket, könnyedén eligazodsz és biztonsággal jutsz el a célodhoz.Ha jól olvasod a Szentírás “jeleit”, akkor felfedezheted az Úr üzenetét, örömhírét számodra. A jól olvasásban segít lelkipásztorként bennünket Finta atya.Engedd, hogy augusztus 1-től Isten formáljon téged a Szentírás által »  A szombati Heti Lélekemelő második részében pedig a hálás lelkületet erősítjük benned!„Hála az életünkben” címmel minden héten egy-egy olyan területre világítunk rá, amelyért különösen is hálát adhatsz. Így tudatosan gyakorolhatod minden héten a hála erényét!
RÁADÁSUL AJÁNDÉKBA VÁLASZTHATSZ MAGADNAK AZ ALÁBBI KIADVÁNYOK KÖZÜL:
Rákosiné Rózsa véleménye a Heti Lélekemelő Körről:A megkezdett utat szeretném tovább folytatni, hogy egyre inkább Istennek tetszően alakuljak. Ebben nagy segítségemre vannak a Heti Lélekemelő Kör anyagai. További áldást és kegyelmeket kérek rátok, köszönöm a lelkekért folytatott munkátokat!Élj át te is lelki élményeket a Heti Lélekemelő Körben »
Üdvözlettel,Vereb Istvána Laudetur Közösség és Kiadó vezetője

Mottónk: Megtalálni Istent mindenben!

Leave a Reply 84 megnézve, 2 alkalommal mai nap |