< Böngészés > Főoldal / dr.Benyik atya blogja, Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Irodalom, Közélet, Kultúra, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Liget hírlevél Kedves Oláh László István tanitványomnak Üdvözlettel, Dr. Thorday Attila plébános

| Mobile | RSS

Liget hírlevél Kedves Oláh László István tanitványomnak Üdvözlettel, Dr. Thorday Attila plébános

Liget hírlevél
 Kedves Oláh István László! 
Itt találja az aktuális híreket:+ (Szeptember 8-12) – Mária-napok színes programja+ (Szeptember 11) – Rózsafüzéres találkozó, hordozható Mária szobrok találkozója+ (Szeptember 12) – Szűz Mária Szent Neve ünnepe. Az évfordulós házasok megáldása + (Szeptember 13) – Egész napos szentségimádás+ (Szeptember 14) – Indul a felnőtt katekézis+ Friss Toronyirány és Liget Hirmondó újság szabadon elvihető További részleteket és több információt itt talál »
Veni Sancte – tanévnyitóA hitoktatók kérésének megfelelően a gyerekek elhozták iskolatáskájukat a szeptember 3-án megtartott tanévnyitó szentmisére, hogy a plébános megszentelje azokat, s így az Úr áldásával induljanak iskolába.Tovább »
Igazság és erkölcs a jobbágy-paraszti világbanEzzel a címmel – a hallgatóság által tanúsított, „Áll néma csend, légy szárnya bent, se künn nem hallatik” jelzővel illethető, ahogy Dr. Homoki Nagy Mária előadásán, a nagyméltóságú csendben elmélyíthettük tudásunkat a 18-19 század történelméből, apáról-fiúra örökített szokásaiból, szabályaiból, az igazságról és erkölcsről.Tovább »
Franco Zefirelli élete és munkásságaZefirelli életművét és nagyságát prezentálni egy órányi előadásban nem egyszerű feladat. Péterffy Gabi testvérünk mégis vállalkozott erre az összegezésre oly módon, hogy az életmű lényegi elemeit megragadva tárta elénk egy kivételesen nagy művész életútját és művészetét.Tovább »
SzületésnapNagyboldogasszony ünnepén a Teréz anya templomban köszönthettük dr. Rixel Gusztáv testvérünket, aki aznap töltötte be 97. életévét, valamint feleségét, Irmát, aki másnap töltötte be 85. életévét Isten kegyelméből.Tovább »
Legyen apostola a plébánia életének! Ajánlja ismerősének is az egyházközség honlapját: www.ujszegedplebania.hu. Ott fel is lehet iratkozni a hírlevélre! Köszönöm, hogy terjeszti jó hírét!
Üdvözlettel, Dr. Thorday Attilaplébános

fecsego.eu//

Leave a Reply 98 megnézve, 1 alkalommal mai nap |