| Mobile | RSS

Videó: egymásnak esett két család Sajószentpéteren, lövések is eldördültek

Bereznay István

BEREZNAY ISTVÁN

2023.09.09. 14:21Egy régóta húzódó konfliktus fajult tettlegességig Sajószentpéteren a napokban, ahol két család esett egymásnak, és az egyik fél gáz-riasztó fegyverrel is lövéseket adott le.

A TV2 Tények című műsora szerint két, régóta haragban álló, Szinen és Szinpetrin élő család tagjai keveredtek konfliktusba egymással Sajószentpéteren. A forgalmat feltartva kiszálltak kocsijukból, és szerszámokkal a kezükben fenyegették egymást.

Egyikőjük betörte a másik család autójának szélvédőjét, illetve több lövést is leadtak egy gáz-riasztó fegyverrel, amit egy szemtanú videóra is vett.

A Tények megkeresésére Janasóczki Attila rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elárulta, hogy a konfliktus során orvosi ellátást igénylő sérülés nem történt.

A JÁRŐRÖK NÉHÁNY PERCEN BELÜL KIÉRKEZTEK A HELYSZÍNRE, ÉS HÁROM EMBERT ÁLLÍTOTTAK ELŐ A HELYI RENDŐRŐRSRE, AKIKET GYANÚSÍTOTTKÉNT HALLGATTAK KI.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság fegyveresen, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete bűntett miatt indított büntetőeljárást – közölte. 

fecsego.eu/index

Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |