| Mobile | RSS

Baksi Lalit pácba vitte a cigus Búza

Baksi Lalit pácba vitte a cigus Búza

Baksi Lali nagyon megszopatott a cigus Búza. Te lettél akinek el kell esnie, Ő védelemet keresett mert Neked kell elesni a cigány Búza helyébe….
Ekkora marha is ritkán bőg a cigányok táborából. .

Nálad nem lehet egyszersem látni húsos kocsit… Ugye tudod? Hol tárolod a holmikát!
Előbb utobb Te leszel a ragasztó. Azért választott meg a nagyképű roma Búza hogy megnyerje a választást… S utánna te senki leszel csak a falu szégyene. Ti romákat már nem előszőr szivatott meg a munkakerülő cigány Búza.. Hülyét csinált belőletek…. ezt tett Kovács az áljogász. Baks a seggeg birodalmában totyok… a roma Búza napi egy órát van bent a hivatalba .. Hallod Lali.. akkor hány órát van bent a hivatalban, és hány órát van bent a nyomdájában..
Adót egyetlen egyszer sem vizetett adót 13 év alatt. A testvére a fekete démon is a NAV árnyékába lépett. Te hová fogsz bujni Lali?
Segiteni akarok… azonnal mondjál le mert sza@rba kerül a zsebkendőd. Semmilyen tudásod nincs.. mi lesz a családoddal..

A szélhámos Lajkó Norbert ki fogja csinálni a Baksi buta embereket. Fenyegetni azt tud. Ti meg féltek mint a tyúkok akiknen elvágják a nyakukat. Titeket Lajkó nem szeret, nem tisztel, nem ismer el benneteket a származásotok miatt. Kellett nektek ez?..A roma Búzát azonnal el kell zavarni. …750 ezer Ft havi összeget “lopot”t össze havonta a képviselőlt engedélyével akik becsókóltak neki. Ez helyes volt Lali? Mért nem szólalsz meg?
Zavarjátok el mielőtt a Mars téri pihenőben ébredtek.. Abből vásárólta a vagyonának különböző vagyi karikákat.

Az kis ABC -t azonnal be kell zárni, még mielőtt rátok fogják , hogy nektek kell megfizetni a havi adót… Ez tudjátok mit jelent.
Baksi Lali.

Gondold végig, te nem vagy képzett nézz szerte szét a hálózatban…
Gondoljatok arra is hogy itt lesz az önkormányzati választás… A roma Búza szét fog titeket szedni Ti meg be@artok Ezek a sorok csak figyelmet keltettek… Ti nem tudtok harcoolni az igazságért.

XXXX

Leave a Reply 154 megnézve, 1 alkalommal mai nap |