< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, White House / Blog article: Nem bír leállni a baloldal, most épp Ferencz Orsolyában látják Karácsony Gergely kihívóját

| Mobile | RSS

Nem bír leállni a baloldal, most épp Ferencz Orsolyában látják Karácsony Gergely kihívóját

PESTISRÁCOK.HU2023-11-20

Rettenetesen fúrja a balosok oldalát, hogy ki lesz a 2024-es önkormányzati választáson Karácsony Gergely kihívója. Beszéltek már Fürjes Balázsról, Gyurta Dánielről és Kubatov Gáborról is. Most épp arról morfondíroznak, hogy biztos Ferencz Orsolyát dobja be a kormánypárt, mert többször is beszélt már arról, hogy szörnyű Budapest állapota és a Fidesz kongresszuson Orbán Viktor mellett ült. 

Ferencz Orsolya, lévén, hogy budapesti, sőt Józsefvárosban önkormányzati képviselő is volt mielőtt bekerült az Országgyűlésbe, a Fidesz kongresszuson is beszélt fővárosi témákról. Mind fogalmazott: a

kaput szeretne nyitni a szavaival, ez a város sokkal jobbat érdemelne, mint amiben most kénytelen élni, a pesti vicc szerint Budapest 150 éves, de 200-nak néz ki.

Szerinte ez „a Karácsony-féle szerencsétlenkedésnek köszönhető, az ellenzék alkalmatlansága kiütközött most már szinte mindenhol”. Aztán megjegyezte, hogy szükség van a változásra, ez így tovább nem mehet, Budapest óriási érték, hatalmas lehetőséget rejt, „nem érdemli meg azt, hogy politikai aktivisták lepusztítsák önös érdekeik mentén”, de azt is szóvá tette, hogy – szerinte – Karácsonyt Gyurcsány utasítja.

Ezek a mondatok -és hogy Orbán Viktor jobbján ült Ferencz Orsolya- már éppen elég volt ahoz, hogy most azon spekuláljanak, hogy biztos ő lesz Karácsony kihívója, de az ATV megkeresésére az űrkutató azt mondta:

Felém semmilyen felkérés nem érkezett.

MINDEN NAP MÁS A KIHÍVÓ

A baloldal nagyon nem tud mit kezdeni azzal, hogy még mindig nincs hivatalos jelöltje a kormánypártoknak és számos nevet hallhattunk már. Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, Gyurta Dániel, olimpiai bajnok, Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő, Fürjes Balázs, a NOB állandó tagja, Kocsis Máté, frakcióvezető és Vitézy Dávid, volt közlekedési államtitkár is szóba került már.

Kedves balosok, nem kell aggódni, időben ki fog derülni, hogy kire esik a választás.

Forrás: ATV, fotó: Facebook

fecsego.eu//

Leave a Reply 50 megnézve, 1 alkalommal mai nap |