| Mobile | RSS

Egy köztársasági elnök nem védhet pedofil bűnözőket és azok bűntársait

aHang <posta@ahang.hu> küldőtől 2024-02-07 15:55

Kedves Oláh István László!

Novák Katalin köztársasági elnökként kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársnak. Az államfő kegyelemre méltónak találta az egykori igazgatóhelyettest, akinek nemcsak tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, hanem az egyik érintett gyerek nevében hamis vallomást készített, amelyet alá is akart íratni vele.

A köztársasági elnök feladata a nemzet egységének kifejezése. Novák Katalin – az egykori családokért felelős miniszter – ezzel a mostani cselekedetével végleg bebizonyította, hogy nem alkalmas erre a szerepre.

Ha az államfő nem mond le magától, máshol kell nyomást gyakorolnunk! A SzabadaHangon indított petícióban ezért arra kérjük a magyar országgyűlés tagjait, hogy élve az alaptörvény adta jogukkal, fosszák meg őt a köztársasági elnöki tisztségtől!

Aláírom a petíciót!

Egy pedofilt fedező bűntársnak nem adhat a köztársasági elnök kegyelmet!

Az országgyűlés kötelessége, hogy felelősségre vonja az államfőt, ha magától nem mond le az eset után. Novák Katalin ezek után nem maradhat köztársasági elnöki pozíciójában!

Egyetértek!

Egy bicskei gyermekotthon igazgatója tíz kiskorú fiatalt kényszerített orális szexre. Az igazgatóhelyettes, akinek Novák elnöki kegyelmet adott, megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: “én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.”

Ha valóban fontos a kormánypártoknak is a gyermekvédelem, akkor azonnali hatállyal lemondásra szólítják fel ők is az államfőt! 

Üdvözlettel,

Az aHang csapata

Leave a Reply 48 megnézve, 1 alkalommal mai nap |