| Mobile | RSS

 Kedves Oláh István László! Volt hallgatom. Katolikus tanár nevelő tanár Üdvözlettel, Dr. Thorday Attila plébános

Liget hírlevél
 Kedves Oláh István László! 
Itt találja az aktuális híreket:+ (Február 5-24) – Lourdes-i kilenced az Erzsébet-templomban + (Február 10) – Várjuk az elsőáldozásra készülőket+ (Február 10) – Bérmálkozásra felkészülő csoport formálódik + (Február 11) – Kezdődik a Házasság Hete+ (Február 14) – Hamvazószerda és egésznapos szentségimádás+ (Február 17) – A szerelem fűszerei – vacsoraest pároknak + (Február 18) – A plébániai szinódus februári alkalma+ Friss Toronyirány és Liget Hirmondó újság szabadon elvihető További részleteket és több információt itt talál »
Hit a művészetbenEzzel a címmel tartott előadást Péterffy Gabi testvérünk január 25-én csütörtök este a Felnőtt katekézis keretében. Felidézte számunkra Szabó Magda író, Bogányi Gergely zongoraművész és Kárpáti Tamás festőművész vallomásait hitük és művészetük összefüggésében.Tovább »
Legyen apostola a plébánia életének! Ajánlja ismerősének is az egyházközség honlapját: www.ujszegedplebania.hu. Ott fel is lehet iratkozni a hírlevélre! Köszönöm, hogy terjeszti jó hírét!
Üdvözlettel, Dr. Thorday Attilaplébános

 
ElérhetőségünkÚjszegedi Plébánia
Email: ujszegediplebania@gmail.com
Tel.: +36208232154
Leave a Reply 61 megnézve, 1 alkalommal mai nap |