| Mobile | RSS

Leváltják Zelenszkijt!

orosz-ukrán háború

Zelenszkij

Volodimir ZelenszkijEgy Kárpátalján született politikai elemző szerint amennyiben az Egyesült Államok nem küld több pénzt Ukrajnának, katonai puccs következtében le fogják váltani Volodimir Zelenszkij ukrán elnökö

Szerző képe

 Origo

Vágólapra másolva!orosz-ukrán háborúVolodimir Zelenkszijháború

Nem zárható ki a puccs Vaszilj Vakarov kárpátaljai születésű politikai elemző szerint, aki leszögezte: Ha az Egyesült Államok a közeljövőben nem juttat pénzt Ukrajnának, jöhet egy katonai puccs.

Az elemző hozzátette: Volodimir Zelenszkij hallgat az ukránok szelidovói kiképzőtáborára mért orosz csapásról, a nap fő eseményének pedig az amerikai szenátusban tartott, elbukott szavazást nyilvánította az orosz Szputnyik rádióban. Szerinte Zelenszkij azért tulajdonít ekkora jelentőséget egy elbukott szenátusi tervezetnek, mert ha nincs pénz, az Zelenszkij számára a politikai halál – ezért ez a legnagyobb hír számára, írja a Mandiner. 

“Ez egyfajta őrület. Ukrajnában senki sem tudja, hogy mi lesz, ha nincs támogatás, vagy az a minimálisra csökken. Mi a B lehetőség? Véleményem szerint a hatalomváltás, ami valószínűleg idén május 20–25. körül következik be” – magyarázta meglátásait az ukrán ügyvéd, írja az EurAsia Daily.

Orosz-ukrán háború

Itt az Egyesült Államok drámai beismerése: nem akarnak békét

Kiderült, ki a háború felelőse, Franciaország drámai üzenetet küldött

Elkezdődött a végjáték: elsöprő orosz támadást várnak Amerikában

origo.huLeváltják Zelenszkijt!r

fecsego.eu

/

Leave a Reply 115 megnézve, 1 alkalommal mai nap |