| Mobile | RSS

Rogánnak mennie kell!

aHang <posta@ahang.hu> küldőtől 2024-02-14 14:06

Kedves Oláh István László!

Ismerjük jól a hazai propaganda működését: hazug plakátok, lejárató kampányok, mindent elárasztó dezinformációk. Mindezért pedig Rogán Antal a felelős. Ő az, aki utasításba ad mindent, ami a kormány és a Fidesz kommunikációját övezi. Azonban a napokban arról is egyre több információ érkezik, hogy Rogán nemcsak azt mondja meg, hogy miről és hogyan lehet beszélni, hanem azt is, hogy miről nem. 

Elegünk van a mindent átszövő propagandából, elegünk van az elnyomó rendszer kommunikációs gépezetéből! Rogán Antalnak mennie kell! Csatlakozz, és írd alá te is a petíciót! Követeljük együtt a propagandaminiszter távozását!

Mondjon le Rogán Antal!

Az elmúlt héten az állam két legmagasabb rangú női politikusa mondott le tisztségéről, miközben az egész ország tudja, hogy parancsot teljesítettek. Több mint valószínű, hogy azt is parancsba kapták, hogy ne mondják el az ügy hátterét, és hogy miért kapott kegyelmet egy pedofil elkövető bűntársa.

Mi a parancsot kiadó politikusok lemondását akarjuk! 

Kattints ide, és írd alá a petíciót!

Rogán Antal a felelős azért, hogy az elmúlt években folyamatos lejáratókampányok, hazugságok és propaganda üzenetek uralják le az országot. A társadalom szétszakítása őt is terheli. Legyen világos: Le kell mondania!

Üdvözlettel,

Az aHang csapata

Ui.: A változáshoz az kell, hogy olyanok is kiálljanak az áldozatok védelméért, a normalitásért, az átláthatóságért, a tisztességért, akikre nem is számítunk. Ezt tették meg tegnap többen, amikor péntekre tüntetést jelentettek be: youtuberek, influenszerek, közéleti személyiségek. Az aHang is képviselteti magát a tüntetésen, gyere pénteken 18 órára Budapestre a Hősök terére! A tüntetés részleteiért kattints ide!

Leave a Reply 108 megnézve, 1 alkalommal mai nap |