| Mobile | RSS

Szoboszlaitól zeng egész Liverpool

Mester

LIVERPOOLCODY GAKPOCURTIS JONESGÓLSZOBOSZLAI DOMINIK

LM

Létrehozva: 2024.02.12.MEGOSZTÁS

Szoboszlai Dominik már az első liverpooli szezonjában több nagy bombagólt szerzett. Az egyik nagyszerű találatára két csapattársa, Cody Gakpo és Curtis Jones reagált.

Sikerrel zárult a Provident első, nyugdíjasoknak szóló pénzügyi edukációs kampányaHirdetés

Szoboszlai Dominikot ugyan jelenleg egy újabb sérülés gyötri, ám amikor a pályán volt, teljesítményét nem érhette panasz. Eddig 28 tétmérkőzésen öt gólt és négy gólpasszt ért el a Liverpoolban, amikor pedig egészséges, akkor szinte kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból. Értékét már 75 millió euróra (28 milliárd forint) taksálja a mértékadó Transfermarkt, amivel holtversenyben a csapat legdrágább játékosa.

Szoboszlai bombagóljain a csapattársai is ámulnak Fotó: AFP

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az eddigi öt liverpooli találatából hármat a tizenhatoson kívül szerzett, remek átlövéseire nagy szüksége van a csapatnak. Második gólját a Ligakupában szerezte, ahol a Leicester City kapuját vette be távolról. Erre a nagyszerű találatra reagált nemrég két csapattársa, Cody Gakpo és Curtis Jones.

„Bumm! Te jóságos ég…” – foglalta össze nagyon röviden a látottakat Jones, ám Gakpo ezután emlékeztette őt arra, hogy Szoboszlainak szinte „ujjgyakorlat” egy ilyen gól.

Számomra ez egy teljesen átlagos gól volt tőle. Látod a lövéseit az edzéseken? Ez teljesen normális nála.

A 23 éves magyar középpályást egy ideig még biztosan nem láthatjuk a pályán a kiújuló combizom sérülése miatt. A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp bizakodik abban, hogy a február 25-i, Chelsea elleni Ligakupa-döntőn már számíthat Szoboszlai játékára. A vörös mezes együttes szombaton 3-1-re legyőzte a Burnleyt a Premier League 24. fordulójában, ezzel 54 pontjával továbbra is a tabella élén áll.

EZ IS ÉRDEKELHET

ORIGO.HU

Leváltják Zelenszkijt!

ORIGO.HU

Elképesztő Valentin-napi akciót indított egy 

fecsego.eu//magyar nemzet

Leave a Reply 102 megnézve, 1 alkalommal mai nap |